Sport

Cum a reușit Ovidiu Vasu să distrugă U Cluj: A antagonizat UBB și a alungat sponsorii

Preşedintele executiv al secţiei de baschet feminin a Universităţii Cluj, Liviu Alexa i-a solicitat vineri în mod public demisia preşedintelui Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu.

Ovidiu Vasu Ovidiu Vasu

Liviu Alexa i-a cerut demisia lui Ovidiu Vasu din funcția de președinte al CS ”U” pentru lipsă de transparență financiară și lipsă de rezultate. Un alt motivul a fost acela că Ovidiu Vasu a falimentat moral şi sportiv Clubul Sportiv “U” Universitatea.

"Ovidiu Vasu este cel mai nociv personaj din istoria lui U Cluj, mai nociv și decât Florian Walter. Comunist, conservator, prost manager, Ovidiu Vasu a reușit «performanța» ca în acest an să distrugă complet sporturile de echipa ale Universității. Rezultatele la volei sunt jenante. Echipa de rugby este în faliment. Handbalul masculin se chinuie în groapa rezultatelor proaste. Handbalul feminin este o bombă cu ceas. Ca pe vremea lui Ceaușescu, Ovidiu Vasu raportează medalii la hectar, dar medaliile provin de la «secții» precum scrabble și nu au nicio valoare, fiindcă, și din acest punct de vedere, sporturile individuale au avut de suferit din cauza lui Vasu", a spus Alexa.


Președintele secției de baschet feminin mai spune că Vasu "a antagonizat UBB", iar oamenii de afaceri ar scoate bani serioși din buzunar dacă acesta "ar dispărea".

"Acest personaj sinistru detestat de fani și de mediul de afaceri trebuie eliminat din funcție. Sunt oameni mari de afaceri care, dacă Vasu ar dispărea, fiindcă nu au încredere să îi dea pe mână banii, ar scoate bani serioși din buzunar pentru U. În acest moment, universitățile, deși fac parte din Consiliul de Administrație, sunt ignorate de Vasu. Vasu a antagonizat UBB, ceea ce este o rușine pentru el. Fiindcă UBB poate fi un sprijin esențial pentru Universitatea. Vasu nu are nicio relație cu UMF, UAD, UTCN sau USAMV, iar aceste universități sunt conduse de niște rectori deosebiți, care ar putea aduce multă valoare spiritului U Cluj. Legendele Universității, marii sportivi care au trudit pentru simbol, sunt lăsați deoparte și neimplicați în CSU. Fanii Universității sunt considerați inutili de Vasu", a mai spus Alexa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter