Sport

Juniorii de la Viitorul Mihai Georgescu înving Triteniul

Echipa Viitorul Mihai Georgescu a reușit să uimească în partida de ieri, în primul meci din etapa 24-a din Liga a IV-a, când a învins-o cu un scor de 2-0 pe Unirea Triteni cu un lot în care majoritatea jucătorilor de pe teren erau doar juniorii.

Viitorul Mihai Georgescu în această ultimă parte a sezonului a avut un program extrem de încărcat, 3 meciuri în doar 4 zile, tocmai din acest motiv antrenorul Laurențiu Văidean a convocat pentru meciul de ieri mai mulți juniori a clubului. Echipa părea să pornească destul de dezavantajată din acest punct de vedere, însă, lucrurile s-au schimbat pe parcurs când echipa gazdă a reușit să se impună încă din prima repriză, fără să mai lase loc de replică echipei adverse.

Pentru antrenorul Unirii, Andrei Pintilie meciul a fost un coșmar, echipa până recent era neînvinsă în parcursul său actual din 2017.


Prin cele 3 puncte câștigate echipa Viitorul Mihai Georgescu, 14 puncte în total, este pe penultimul loc al clasamentului, iar Triteniul rămâne pe locul 10 cu 25 de puncte.

Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter