Sport

Nadia Comăneci a revenit la Cluj, după 40 de ani. Cutremurul din ’77 a prins-o aici

Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă din România, a revenit marţi la Cluj, după 40 de ani.

Nadia Comăneci a fost ultima dată la Cluj în 1977. FOTO / Captură video Sport.ro Nadia Comăneci a fost ultima dată la Cluj în 1977. FOTO / Captură video Sport.ro

„Mă bucur că mă aflu aici, este un moment mare nu doar pentru fapul că avem aceste Campionate Europene după 60 de ani, din 1957, dar este o sărbătoare a gimnasticii româneşti şi a gimnasticii internaţionale. Eu mă bucur că mă aflu aici să sărbătorim acet moment istoric, cupa a pornit în 1957 aici şi mă bucur că am readus-o în România”, a declarat Nadia Comăneci la sosirea pe aeroportul Cluj, potrivit canaleleor de televiziune prezente la faţa locului.

Ea a mărturisit că a fost ultima dată în oraşul de la poalele Feleacului în urmă cu 40 de ani: „Cutremurul din ’77 m-a prins aici”, a mărturisit ea.


Fosta mare gimnastă este ambasadorul Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Individuală care se desfăşoară între 19-23 aprilie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În tribunele Sălii Polivalente vor fi prezente şi multe alte foste campioane, între care Simona Amânar sau Andreea Răducan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter