Sport

Baschetbalistele de la „U” Cluj au început cu dreptul play-off-ul

Echipa de baschet feminin a Universităţii Cluj a început cu dreptul play-off-ul Ligii Naţionale, învingând cu 68-56, acasă, Universitatea Goldiş ICIM Arad, în primul joc din sferturile de finală.

Universitatea Cluj dispută următorul meci joi în deplasare la Arad. FOTO Silviu Cristea Universitatea Cluj dispută următorul meci joi în deplasare la Arad. FOTO Silviu Cristea

Sportivele antrenate de Dragan Petricevic au cedat un singur sfert, al doilea 18-19, în timp ce şi le-au adjudecat pe celelalte trei, 22-12, 10-8 şi 18-17. Andra Mandache a fost principala marcatoare a gazdelor, dar și cea mai bună jucătoare a meciului, cu 21 de puncte şi 11 recuperări (double-double). Dajana Butulija a marcat 15 puncte, fiind urmată de Nikki Dixon 13, respectiv Brittany Denson și Taneisha Harrison câte 8. Au mai jucat Naketia Swanier (3 p), Bianca Voica, Teodora Neagu și Gabriela Irimia, care a ieşit accidentată, în sfertul doi.

Clujencele dispută meciul doi joi, 30 martie, în deplasare, iar dacă vor învinge se vor califica în semifinalele campionatului.    


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter