Sport

A patra înfrângere consecutivă pentru „U” Cluj cu Sepsi

Universitatea Cluj a pierdut la peste 20 de puncte meciul jucat în deplasare la Sepsi Sfântu-Gheorghe, miercuri, în cea de-a patra etapă din faza secundă a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Este înfrângerea numărul patru pentru clujence în faţa campioanei din sezonul actual.

Clujencele au cedat la şapte puncte primul sfert, 16-23, după care au reuşit să recupereze un punct în cel de-al doilea, 14-13, astfel că la cabine s-a intrat cu 46-30 pentru gazdele din Sfântu-Gheorghe. Sfertul trei a fost echilibrat, 21-20 pentru clujence, în timp ce în setul final baschetbalistele antrenate de Dragan Petricevic au fost surclasate fără drept de apel cu 23-6. Scor final: Sepsi Sfântu-Gheorghe – Universitatea Cluj 79 – 57 (23-16, 13-14, 20-21, 23-6). Este a patra înfrângere pentru clujence în f-aţa campioanei Sepsi Sfântu-Gheorghe, după cele două suferite în campionat şi eşecul din Cupa României.

Pentru Universitatea Cluj au marcat Andra Mandache 22 de puncte şi 7 recuperări, Britany Denson, care a încheiat meciul cu double-double, 14 puncte şi 13 recuperări, Butulija 7, Irimia şi Harrison câte 6, Dixon 2. De la gazde cele mai bune marcatoare au fost Janeesha Jeffery 31 de puncte şi 8 recuperări, Amanda Clara Thompson 10 puncte. Pentru clujence urmează meciul cu Olimpic Satu-Mare, în deplasare, sâmbătă, 4 martie. Formaţia din Cluj este pe locul 3 în clasamentul Ligii Naţionale, cu 36 de puncte, în spatele formaţiei CSM Târgovişte 38 de puncte şi Sepsi Sfântu-Gheorghe.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter