Sport

CFR Cluj a învins-o pe CSM Poli Iași după un final dramatic

CFR Cluj a învins-o pe CSM Poli Iași cu scorul de 2-1 (1-0), luni seara, în deplasare, după un final dramatic, în ultimul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

Meci CFR Cluj Meci CFR Cluj

Ionuț Larie (18) a deschis scorul pentru clujeni, dintr-o lovitură liberă, după care oaspeții au ratat o sumedenie de ocazii de a se desprinde pe tabela de marcaj. Cristian Bud (4, 26 — bară, 51, 55, 63), Ciprian Deac (19) și Tomislav Sorsa (71 — bară) au irosit șanse mari de gol pentru CFR.

Ieșenii au dominat finalul de joc și au avut o situație bună prin Vasile Gheorghe (81). Andrei Cristea a reușit egalarea, din lovitură liberă de pe partea stângă, executată perfect, mingea lovind bara la colțul lung înainte de a intra în poartă (90+1). La atacul următor, Poli a fost surprinsă de CFR, iar Andrei Peteleu l-a a sancționat cu un șut din unghi plasamentul greșit al portarului Alessandro Caparco (90+2).


În tur, CFR a câștigat cu 1-0.

CFR Cluj e neînvinsă în 2017, cu trei victorii și un egal. Poli Iași nu are nicio victorie în cele trei partide susținute în acest an, un egal și două eșecuri (joi va susține restanța cu Astra).


CSM Poli Iași — CFR 1907 Cluj 1-2 (0-1), Stadion "Emil Alexandrescu" — Iași
Au marcat: Andrei Cristea (90+1), respectiv Ionuț Larie (18), Andrei Peteleu (90+2).
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Adrian Radu Ghinguleac (București), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați) — CCA, Cătălin Cursaru (Ploiești) — LPF

Etichete: fotbal meci cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter