Sport

TAS îşi va motiva deciziile mai târziu

<p />FRF a primit un comunicat de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) în care forul precizează că va transmite peste câteva săptămâni motivarea deciziilor luate în cazurile cluburilor Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor.

„Prin Hotărârile TAS, luate în 18 iulie, au fost respinse recursurile înaintate de SC FC Timişoara SA, ACF Gloria 1922 Bistriţa si CCS FC Bihor Oradea împotriva deciziilor Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere a Cluburilor din zilele de 31 mai şi 1 iunie. În aceste condiţii, au rămas în vigoare deciziile Comisiei mai sus menţionate, prin care s-a refuzat acordarea licenţei pentru sezonul competiţional 2011-2012 cluburilor evocate în paragraful precedent. Mai multe detalii, inclusiv motivările respingerii recursurilor formulate la TAS, vor fi postate pe site-ul oficial al FRF, imediat ce ne vor fi comunicate. Menţionăm ca TAS ne-a înştiinţat că motivarea deciziilor sale ne va fi transmisă peste câteva săptămâni, fără a preciza o dată exactă“, se menţionează pe site-ul citat.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins memoriile înaintate de Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, în privinţa licenţei, grupările urmând să evolueze din sezonul viitor în Liga 2. Cele trei cluburi primiseră licenţa din partea comisiei de primă instanţă a FRF, dar directorul de licenţiere a FRF, Viorel Duru, a contestat această decizie şi apelul său a fost admis. Apoi cele trei cluburi s-au adresat la TAS, iar instanţa de la Lausanne a audiat părţile, în regim de urgenţă, la 13 şi 14 iulie, însă în data de 18 iulie le-au comunicat un răspuns negativ.

abonare newsletter