Sport

Carmen Amariei, demisă de la Universitatea Cluj: Mi s-a spus că se simte nevoia unei schimbări

Carmen Amariei nu mai este, de miercuri seară, antrenorul echipei de handbal feminin Universitatea Cluj, ea declarând că i s-a comunicat din partea Comitetului Director al secţiei de handbal a clubului că ”se simte nevoia unei schimbări”.

sursa foto prosport.ro sursa foto prosport.ro

Carmen Amariei (38 de ani), fostă componentă a naţionalei României, a preluat echipa Universitatea Cluj în urmă cu doi ani, reuşind în 2015 să o salveze de la retrogradare. În actuala stagiune, formaţia clujeană a ajuns până pe locul 4 în Liga Naţională, iar în prezent ocupă locul 9, după opt etape.

”Din păcate, în ultima perioadă am simţit că lucrurile merg în această direcţie. Eu nu pot decât să le mulţumesc că am putut să antrenez la Universitatea, am trăit doi ani alături de fete, iar unele au crescut sub ochii mei, atât ca şi oameni, cât şi ca sportive, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Sper că cine va veni să conducă echipa în locul meu să nu aibă aceeaşi soartă ca mine, care am muncit cât am putut de mult. Le mulţumesc celor care m-au susţinut, mai ales fanilor. Am primit vestea în această seară, mi s-a spus din partea Comitetului Director al secţiei de handbal de la Universitatea Cluj că se simte nevoia unei schimbări”, a declarat Carmen Amariei, pentru News.ro.


Joi, Amariei urma să plece cu echipa la Roman, unde vineri este programată partida cu CSM din localitate, în etapa a IX-a.

”Nu ştiu cine va conduce echipa în meciul cu CSM Roman, probabil directorul sportiv sau cineva de la club”, a mai spus Amariei.


Universitatea Cluj a fost a doua echipă din cariera lui Carmen Amariei pe care a aceasta a condus-o, după SCM Craiova în sezonul 2013-2014.

Surse oficiale au declarat pentru News.ro că Universitatea Cluj ar urma să fie preluată de Florentin Pera, care a fost demis de la CSM Roman, echipă unde activează de câteva zile Gheorghe Covaciu, fost şi el antrenor la ”U” Cluj timp de câţiva ani.

abonare newsletter