Sport

Euro 2016: UEFA a deschis procedurile disciplinare împotriva României după meciul cu Albania

UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anunţat, luni, că a deschis procedurile disciplinare împotriva României, pe fondul incidentelor provocate de către fanii naţionalei în timpul meciului de duminică de la Euro 2016, împotriva Albania, pierdut de către "tricolori" cu scorul de 1-0.

Acuzaţiile la adresa suporterilor români se referă la aprinderea de torţe în tribune şi aruncarea de obiecte pe teren, în timpul meciului disputat la Lyon.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) va fi informată în această privinţă şi direct vizată de eventuale sancţiuni din partea UEFA. Data la care Comisia de Disciplină, Control şi Etică a UEFA se va întâlni pentru a analiza acest caz nu a fost încă anunţată.


Şi Federaţia de Fotbal din Albania este vizată de proceduri disciplinare pentru incidente cauzate de către suporteri în timpul ultimului meci din faza grupelor de la Euro 2016. Aprinderea de torţe în tribune, aruncarea de obiecte pe teren şi faptul că mai mulţi suporteri au intrat pe gazon sunt faptele care vor fi analizate de către UEFA.

abonare newsletter