Sport

Rafael Nadal nu va juca la Cluj, în meciul de Cupa Davis

Nu mai puţin de 7.000 de oameni şi-au cumpărat bilete la partida România - Spania din Cupa Davis, dar cei mai mulţi vor fi dezamăgiţi la aflarea veştii că starul spaniol Rafael Nadal (4 ATP) nu îşi va face apariţia în Sala Polivalentă din Cluj, în perioada 15-17 iulie!

sursa foto: https://www.facebook.com/Nadal/photos

Anunţul a fost făcut de Toni Nadal, unchiul şi antrenorul lui Rafa, în cadrul unei conferinţe de presă organizate la Mallorca, informează ProSport.ro.

Rafael Nadal (30 de ani), care şi-a anunţat retragerea şi de la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ce debutează pe 27 iunie, nu mai joacă nici în Cupa Davis contra României, din cauza accidentării pe care a suferit-o la încheietură. Toni Nadal a vorbit despre cum decurce recuperarea nepotului său, dar şi despre absenţa lui Rafael din duelul cu România, contând pentru accederea la barajul Grupei Mondiale: 


„Recuperarea lui Rafa decurge normal, iar în două săptămâni va relua antrenamentele. Nu va juca în meciul de Cupa Davis cu România, planul nostru fiind să mergem la Toronto, turneu care ar reprezenta un antrenament bun pentru JO de la Rio".

Ultimele Stiri
abonare newsletter