Sport

EURO 2016: România joacă astăzi cu Elveţia, de la ora 19.00. Ce spune Anghel Iordănescu

România va disputa miercuri seara al doilea meci din grupe.

EURO 2016: România joacă astăzi cu Elveţia, de la ora 19.00. Ce spune Anghel Iordănescu EURO 2016: România joacă astăzi cu Elveţia, de la ora 19.00. Ce spune Anghel Iordănescu

Selecţionata pregătită de Anghel Iordănescu va juca pe Parc des Princes, din Paris, contra Elveţiei. Adversara noastră se prezintă la meci din postura de învingătoare în prima etapă din faza grupelor, elevii lui Vladimir Petkovic învingând Albania cu 1-0. După jocul bun contra Franţei, naţionala ţării noastre are nevoie de o victorie, iar în acest moment Anghel Iordănescu are de rezolvat trei dileme în pregătirea tactică a partidei, scrie Pro Sport.

Anghel Iordănescu se gândeşte să păstreze nucleul echipei care a impresionat în debutul EURO 2016, la meciul cu Franţa. Astfel, doar Torje ar putea să intre în primul ”11” pentru partida cu elveţienii. 


Echipe probabile:

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, D. Grigore, Raţ (S. Filip) - Pintilii, Hoban - Torje, N. Stanciu, B. Stancu - Keşeru
Elveţia: Sommer - Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodriguez, Behrami, Dzemaili, G. Xhaka, Shaqiri, Seferovic, Mehmedi


"Aş vrea să spun că după meciul cu Franţa principala noastra problemă a fost refacerea: fizică şi mentală. Sper să vedem că am reuşit să facem acest lucru. Am reuşit în startul primei reprize, dar şi în cea de-a doua, să facem un joc bun. În final, a trebuit să acceptăm că Franţa a câştigat jocul. Ne aşteaptă un meci cu o echipă valoroasă, trebuie să fim concentraţi. Este un meci foarte important pentru echipa noastră naţională. În ceea ce priveşte primul "11", este deja conturat.

Elveţia este o echipă cu experienţă. Din lotul de 23, 18 jucători evoluează în campionate puternice, precum Franţa, Anglia şi Germania. Din 2004, Elveţia a participat la toate competiţiile majore, iar din acest punct de vedere sunt convins că va fi un meci dificil. Ceea ce s-a întâmplat în meciul cu Franţa a trecut, sper ca băieţii să fie concentraţi şi motivaţi pentru meciul cu Elveţia pentru că obiectivul este acela de a ieşi din grupă", a declarat Anghel Iordănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter