Sport

A doua remiză pentru “Universitatea” Cluj în Antalya

<p><img class="caption" src="documente/stories/01_ianuarie/27_ziua/u-cantronament.jpg" border="0" alt="„Prinţul“ Cristea, în luptă pentru un balon" title="„Prinţul“ Cristea, în luptă pentru un balon" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„Studenţii“ au remizat şi în cea de a doua partidă amicală disputată în stagiul de pregătire din Antalya, 2-2 (la pauză 1-1), cu formaţia georgiană Torpedo Kutaisi.</p> <p>După 1-1 cu Sibir Novosibirsk, clujenii au terminat la egalitate, 2-2 şi cu Torpedo Kutaisi, după două greşeli grave ale “studenţilor”.</p> <p>Urmăriţi de ghinion, „alb-negrii“ au fost conduşi încă din primul minut: un georgian a centrat de pe partea dreaptă, iar Buhuş, imprudent, a împins balonul în propria poartă. Elevii lui Ionuţ Badea au egalat în ultimul minut al primei reprize prin Lemnaru, care a reluat sub transversală o centrare venită de la Delgado. După pauză, Voican i-a adus pe „studenţi“ în avantaj, marcând cu capul. Torpedo a egalat cu 10 minute înainte de final, după ce Matache a scăpat o minge şutată destul de anemic spre poartă.</p>

În prima repriză, Ionuţ Badea a trimis pe teren o echipă formată din: Boşneag - Buşcă, Buhuş, Munteanu, Izvoranu - Delgado, Nasser, Păcurar, Ţene - Niculescu, Lemnaru, iar în repriza secundă au jucat: Matache - Unguruşan, Abrudan, Pele, Mendy - Cojocnean, V. Gheorghe, Boştină, Ad. Cristea - Voican, Tony. „Pe anumite momente nu reuşim să fim destul de lucizi să tratăm ca la antrenament meciul. Pe măsura jocurilor, ne vom definitiva şi anumite automatisme. Suntem la început, echipa este în formare, la fel ca şi jocul. Efortul este mare şi toate aspectele sunt importante. Voi da posibilitatea tuturor jucătorilor de a evolua cât mai multe minute. Nu sunt fidel unui principiu de nonschimbare, îmi doresc ca toţi jucătorii să poată intra oricând, fără să se vadă diferenţa“, a declarat Ionuţ Badea la finalul jocului.

Universitatea va juca astăzi o altă partidă amicală, în compania formaţiei ruse Anzhi Makhachkala, care a încheiat sezonul trecut pe locul 11 în prima ligă. Meciul va începe la ora 17.


Vizitaţi de Iovan

La antrenamentul de ieri dimineaţă, jucătorii Universităţii Cluj au fost urmăriţi de Ştefan Iovan. Secundul echipei naţionale a venit în vizită la terenul unde elevii tehnicianului Ionuţ Badea au efectuat şedinţa de pregătire şi a declarat că urmăreşte toate echipele care se pregătesc în Antalya. „Sunt în vizită de lucru, muncesc, mă informez, vreau să fiu la curent cu tot ce se întâmplă la echipele româneşti care se pregătesc în Antalya“, a spus secundul lui Răzvan Lucescu. Jucătorii Universităţii au fost încurajaţi de Adrian Piţ, fostul lor coleg care în prezent evoluează pentru Kazar Lankaran, echipa antrenată de Mircea Rednic. „Chiar dacă nu mai sunt la Universitatea, le doresc din suflet tuturor celor de acolo, suporterilor, oamenilor care sunt aproape de club, să aibă parte de cele mai mari satisfacţii. Le urez mult succes băieţilor în retur şi sunt convins că echipa va reuşi să îşi îndeplinească obiectivul. La anul se poate mult mai mult“, a declarat Adrian Piţ, aflar şi el în cantonament în Antalya alături de Kazar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter