Sport

U-BT Cluj se apropie de finală. A învins în meciul al treilea din seria semifinalelor cu CSM CSU Oradea – GALERIE FOTO

Miercuri seara, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, U-BT Cluj a disputat al treilea meci din seria de cinci cu CSM CSU Oradea din semifinalele Ligii Naționale de Baschet.

U-BT Cluj a învins în meciul al treilea al seriei cu CSM CSU Oradea, după un meci pe care l-a controlat în partea a doua. Scorul final U-BT Cluj – CSM CSU Oradea a fost  79-70 (24-17, 10-19, 27-13, 18-21). La pauză, oaspeții au condus cu două puncte diferență.

Astfel, scorul seriei devine 2-1 pentru Oradea, iar meciul 4 se va disputa vineri, de la ora 20.15, tot la Cluj, în Polivalentă. Dacă clujenii vor învinge, meciul al cincilea se va juca la Oradea.


Mihai Silvășan, antrenorul secund a declarat că cei 6.000 de suporteri i-au ajutat foarte mult pe băieții de la U-BT Cluj. “Pentru noi, de acum înainte, fiecare meci e ca o finală. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi și promitem să mergem în fiecare meci doar la victorie. Cătălin Baciu a jucat astăzi un meci extraordinar, ne-a ajutat foarte mult, mai ales că a venit de pe bancă. Pe lângă punctele pe care le-a marcat a și închis foarte bine spațiul, îl felicit! Însă, încă nu am câștigat nimic, este doar un meci din această serie, deja suntem concentrați pentru jocul de vineri. Faptul că am jucat acasă, în fața a 6.000 de fani, ne-a ajutat foarte mult, s-a văzut că nici orădenii nu au mai avut aceiași precizie ca în meciurile de acasă. Am arătat că avem o mentalitate sănătoasă, care sper să ne aducă victoria și vineri”, a declarat Mihai Silvășan la finalul meciului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter