Sport

U-BT Cluj își dorește victoria în meciul de mâine cu Oradea. Marcel Țenter: “Putem să întoarcem această serie”

După două meciuri pierdute la Oradea, U-BT Cluj trebuie să câștige meciul de mâine seară de acasă pentru a avea o șansă spre finală. În tribune, vor fi 6.000 de suporteri care îi vor susține pe baschetbaliștii clujeni.

U-BT Cluj își dorește victoria în meciul de mâine cu Oradea. Marcel Țenter: “Putem să întoarcem această serie” U-BT Cluj își dorește victoria în meciul de mâine cu Oradea. Marcel Țenter: “Putem să întoarcem această serie”

Mâine seară, de la ora 19.45, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc al treilea meci U-BT Cluj – CSM CSU Oradea, din seria de cinci din semifinalele Ligii Naționale de Baschet.

Marcel Țenter, antrenorul principal al clujenilor a declarat astăzi că va fi un meci greu, iar Oradea are prima șansă, după ce i-a învins pe clujeni în ambele meciuri disputate la Oradea. “Suntem conştienţi că Oradea are prima şansă, însă noi avem încredere în ceea ce facem, echipa aceasta a dovedit că, de fiecare dată când a fost presiune, a rezistat şi nu numai că a rezistat, dar a reuşit să facă rezultat. Va fi un meci foarte greu mâine, eu mă aştept să îl câştigăm, putem să îl câştigăm, putem să întoarcem această serie”, a afirmat Țenter.


Baschetbaliștii clujeni vor fi susținuți de aproximativ 6.000 de oameni care vor fi prezenți în tribune. “Toată lumea din staff şi din echipă crede că avem ceea ce ne trebuie pentru ca să câştigăm meciurile pe care trebuie să le câştigăm şi asta vom încerca să facem mâine. Ştiu că vom avea 6.000 de oameni în jurul nostru şi ştiu că această echipă are putere. Vrem să jucăm bine şi vrem să ne bucurăm de o victorie miercuri, vrem să arătăm fanilor noştri că au o echipă valoroasă, cu care ne putem califica în finală”, a mai spus Marcel Țenter.

Dacă U-BT Cluj va câștiga meciul de mâine seară, clujenii mai au o șansă să ajungă în finală. În cazul unei victorii a clujenilor, meciul al patrulea este programat tot la Cluj, în data de 13 mai. Dacă echipele vor fi la egalitate după patru meciuri, jocul decisive se va desfășura la Oradea.


Biletele pot fi cumpărate astăzi și mâine începând cu ora 10.00 de la casa de bilete a Sălii Polivalente. Prețul este de 20 lei. Cei care nu reușesc să ajungă la meci, pot urmări jocul pe Digi Sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter