Sport

U-BT Cluj țintește a doua victorie în play-off în fața CSU Sibiu

După ce în primul meci, U-BT Cluj s-a impus, luni seara, în fața celor de la CSU Sibiu, cu scorul 85-77 în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet, partida cu numărul doi va avea loc mâine seară.

U-BT Cluj țintește a doua victorie în play-off în fața CSU Sibiu U-BT Cluj țintește a doua victorie în play-off în fața CSU Sibiu

Miercuri seara, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor Horia Demian, se va juca al doilea meci care va aduce U-BT Cluj mai aproape de semifinala Ligii Naționale de Baschet. U-BT Cluj țintește astfel a doua victorie în play-off în fața celor de la CSU Sibiu. Scorul la general este 1-0 pentru clujeni şi se joacă după principiul cel mai bun din cinci partide.

În fața unui public incendiar, clujenii i-au învins luni seara pe CSU Sibiu cu scorul 85-77. galeria si publicul au un mare merit pentru acest succes. Peste 2.800 de spectatori i-au susținut pe studenți la meciul de luni. Echipa a ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți la meci și i-a chemat pe clujeni în număr mare și la partida de miercuri seara. “Mulțumim tuturor celor care au venit să ne încurajeze și care au făcut ca Sala Sporturilor Horia Demian să fie un Vulcan. Ne vedem mâine seară, să aducem și mai aproape calificarea în semifinalele Ligii Naționale”, au scris reprezentanții echipei într-un mesaj pe site-ul U-BT Cluj.


Biletele pentru meciul 2 dintre U-BT Cluj şi CSU Atlassib Sibiu se vor pune în vânzare astăzi, începând cu ora 16.00, la casa de bilete a Sălii Sporturilor Horia Demian. La fel ca în ultimii anii, în play-off, preţul unui bilet este de 20 de lei. Copiii sub trei ani au acces gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter