Sport

„U” Cluj începe meciuri de pregătire la Baza Sportivă „Dan Anca”

Elevii lui Mihai Teja vor disputa zilele următoare trei partide amicale cu echipe din Liga a III-a.

„Studenții” vor întâlni formațiile Naţional Sebiş (joi, 21 ianuarie, de la ora 12:00), Sănătatea Cluj (sâmbătă, 23 ianuarie) şi Unirea Jucu (miercuri, 27 ianuarie), cele trei meciuri având loc pe terenul de la Baza Sportivă „Dan Anca” din cartierul Gheorgheni.

La reunirea echipei Universitatea Cluj 26 de jucători au fost prezenți, aceștia fiind Niczuly, Ţicrea, Vaida (portari), Cordoş, Mutu, Crişan, Hîmpea, Butean, Berci, Opriş (fundaşi), Calcan, Kovacs, P. Popescu, Boboc, Cîndea, C. Popescu, Greu, Dulca, Moruţan, Janos, Keresztes, Zbârcea, Chiacu, Tîrnăcop (mijlocaşi) şi Schieb şi Lemnaru (atacanţi).


Zilele trecute, site-ul numaiu.ro anunța că încă un fost fotbalist al Universității Cluj a revenit la echipa de pe malul Someșului după ce a fost pus pe liber de către echipa condusă de Gheorghe Hagi. Fundașul Raul Ciupe a participat la începutul acestei săptămâni la antrenamentele conduse de Mihai Teja.

În vârstă de 32 de ani, Raul Ciupe, care a mai fost legitimat la Gaz Metan Mediaș (2003-2004), Sportul Studențesc (2004-2011) și FC Brașov (2011-2012). Pentru Universitatea Cluj a evoluat în 73 de meciuri în perioada 2012- 2015 și a marcat un singur gol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter