Sport

U-BT pierde la limită meciul tur din sferturile Cupei României împotriva BCM U Pitești

Echipa de baschet masculin U-BT a cedat la limită prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României, în deplasare la Pitești.

Meciul a fost unul încâlcit, cu multe greșeli de ambele părți, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă decisiv de adversar. Kalnichenko a avut ultima aruncare cu care puteam egala, însă a ratat.

Antrenorul principal al echipei U-BT, Marcel Țenter, a dat vina pentru această înfrângere pe pauza competițională dar speră ca în meciul retur care se va disputa acasă echipa să câștige și să se califice mai departe. „Ne pare rău că nu am obținut victoria în această seară! Am avut o aruncare deschisă pe final, pe care ne-am creat-o foarte bine, dar, din păcate, am ratat... Se pare că pauza competițională ne-a scos puțin din ritm, însă diferența de scor nu este mare. Sperăm ca la partida retur, de la Cluj, să avem o evoluție mult mai bună, care să ne aducă o calificare în Final Four-ul competiției. Accidentarea lui Dykes de pe finalul meciului nu pare să fie foarte gravă, sperăm să îl recuperăm până duminică. Astăzi ne-a lipsit și Kuti, care a suferit o fractură de stres la cartilajul platoului tibial, înainte de meciul cu Oradea și va mai lipsi o săptămână sau poate chiar mai mult”, a declarat Marcel Țenter.


Returul U-Banca Transilvania - BCM U Piteşti va avea loc duminică, 10 ianuarie, cu începere de la ora 17:15, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca și va fi transmisă în direct la Digisport 3.

BCM U Pitești - U-Banca Transilvania 62-60 (13-17, 15-8, 16-18, 18-17)
Marcatori:
BCM U Pitești: Ross 12 (5 rec., 4 p.d.), Tudor 11 (5 p.d.), Chirof 11, Stamenkovic 10, Jogela 4, Mladenovic 4, Neguț 3, Bobrov 3, Pustozvonov 2 (4 p.d.), Vlaicu 2.
U-Banca Transilvania: Dykes 15 (5 rec., 3 p.d., 1 int.), Adamovic 9 (3 rec., 3 p.d., 3 int.), Baciu 8 (3 rec.), Torok 7 (7 rec.), Jucan 6 (11 rec., 1 int.), Zigeranovic 6 (5 rec., 1 p.d.), Kalnichenko 6 (1 rec.), Pasalic 3 (1 rec., 2 p.d.), Jorovic (1 rec., 1 p.d.), Gheorghe (1 capac).

Ultimele Stiri
abonare newsletter