Sport

Baschetbalistele Universității Cluj au încheiat anul cu o victorie în fața propriilor suporteri

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au trecut, ieri, scor 64-46, de CSBT Alexandria, într-o partidă din cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naționale.

Clujencele au început foarte bine meciul, scorul după primele 10 minute de joc fiind 25-7. Avansul luat în primul sfert plus o prestație solidă au fost ingredientele suficiente pentru o victorie ce i-a bucurat pe cei aproximativ 300 de spectatori prezenti în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

La finalul celor patru sferturi, Ines Ajanovic, autoare a 15 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive, a fost cea mai bună marcatoare a echipei noastre. Ea a fost urmată de Marija Prlja, cu 12 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive. În urma acestei victorii, echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitatea Cluj încheie anul 2015 pe locul 6 în clasamentul Ligii Naționale.


Antrenorul echipei de baschet feminin a Universităţii Cluj, Dragan Petricevic, şi-a exprimat satisfacţia după victoria obţinută de fetele sale pe teren propriu cu CSBT Alexandria. „Este o victorie de care aveam nevoie ca să continuăm lupta pentru a obţine un loc pentru play-off, ca să fim obiectivi, eu cel puţin asta doresc. În acest moment sunt multe echipe care sunt în avantaj, ca şi lot, ca şi omogenitate, experienţă, faţă de noi, dar doresc să cred că există un progres în joc, la echipă”, a declarat Dragan Petricevic potrivit cjsport.ro.

Clujencele au un total de 22 de puncte și un bilanț de opt victorii și șase înfrângeri.


Anul 2016 va începe în forță pentru „stundente”. Fetele pregătite de Dragan Petricevic vor întâlni, în deplasare, liderul ACS Sepsi SIC, partida fiind programată în prima săptămână din ianuarie.

abonare newsletter