Sport

Handbalistele Universității Cluj au câștigat detașat al doilea meci de la Cupa „Alexandrion”

„Studentele” antrenate de Carmen Amariei au marcat și a doua victorie în prima zi la Cupa „Alexandrion”, ediția I care are loc zilele acestea la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La fel ca în repriza secundă din meciul împotriva echipei CSM Bistrița, Carmen Amariei a miza pe tot parcurul meciului împotriva jucătoarelor din Alba pe cele mai tinere fete din lot.

Ca și în primul meci al zilei, handbalistele echipei oaspete au început în forță meciul marcând repede primele două goluri. Din fericire pentru spectatorii prezenți, clujencele și-au revenit după primele 10 minute atunci când au trecut la conducere prin golul înscris de Chintoan, în minutul 13. După acest moment fetele antrenate de Carmen Amariei nu au mai putu fi oprite din a marca, intrând la pauză cu un avantaj de șase puncte.


Pauza nu a adus nici o răsturnare de situație pe tabela de marcaj, ba mai mult, clujencele au reușit să marcheze gol după gol în poarta echipei din Sebeș, extrema adusă la echipă în această vară, Dindiligan Alexandra, fiind cea mai bună marcatoare a reprizei.

Cu puțin timp înaintea acestui meci echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalău, a întâlnit formația din liga secundă, CSM Bistrița. Sălăjencele s-au impus și în acest meci în fața adversarelor, de data aceasta cu scorul de 35-30 (15-14).


În meciurile de marți, CSM Bistrița va da piept cu formația HC Alba Sebeș, în timp ce Universitatea Cluj va întâlni formația HC Zalău, acesta fiind și cel mai dificil meci, de la acest turneu, pentru jucătoarele antreate de Carmen Amariei.

Accesul publicului este gratuit, iar festivitatea de premiere va avea loc marţi, imediat după meciul Universitatea Cluj - HC Zalău.


Universitatea Cluj - HC Alba Sebeș 42-28 (23-13)
Marcatoare
Universitatea Cluj: Paraschiv 3 goluri, Severin 4, Dindiligan 6, Ivan 3, Chintoan 6, Vasiliu 2, Laslo 3, Tetean 2, Petruș 5, Popa 3, Boian 2, Cânța 2.
HC Alba Sebeș: Andrei 6 goluri, Sapta 4, Patuleanu 6, Gherman 2, Lupșe 4, Ciolan 5, Hoha 1.

HC Zalău - CSM Bistrița 35-30 (15-14)
Marcatoare
HC Zalău: Cârligeanu 1 gol, Bokaric 1, Tămaș 1, Țurcaș 1, Bardac 2, Kumek 6, Bloj 3, Constantinescu 12, Puiu 8.
CSM Bistrița: Vezentan 2 goluri, Maior 1, Cârstea 5, Tamaș 3, Tămaș 2, Chirilă 11, Diniș-Vârtic 2, Ciunt 4.


Programul zilei de marți:
CSM Bistrița - HC Alba Sebeș (ora 10:00)
Universitatea Cluj - HC Zalău (ora 12:00)

Ultimele Stiri
abonare newsletter