Sport

Întăriri la „U“ Jolidon

<p><img src="documente/stories/06_iunie/27_ziua/09 transferuri jolion1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon Cluj, a ajuns la un acord cu trei jucătoare.</p>

 

Astfel, de la 1 iulie, din lotul formaţiei universitare vor face parte handbalistele Raluca Mihai, Adriana Holhos (foto) şi Oana Bondar.


„Ne bucură faptul că mai anunţăm încă trei jucătoare care au decis ca din sezonul următor să joace la echipa noastră. Sperăm ca Adriana Holhos, Raluca Mihai şi Oana Bondar să aducă un plus în echipă prin evoluţiile lor“, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al vicecampioanelor de la „U“ Jolidon.

Raluca Mihai s-a născut în 18 octombrie 1986 şi evolueză pe postul de extremă stânga. În carieră a mai jucat la formaţiile CS Marta Baia Mare, HC Selmont şi HCM Baia Mare.


Adriana Holhos s-a născut în 14 iulie 1987, este inter stânga şi a mai jucat la CSS Zalău şi HC Zalău.

Oana Bondar joacă tot pe postul de inter stânga, s-a născut în 26 martie 1983 şi a mai evoluat la formaţiile CSS Cluj, HCM Baia Mare şi Ştiinţa Bacău.


„U“ Jolidon a transferat în total cinci handbaliste după încheierea sezonului 2010-2011. Primele sosite au fost Ştefania Florea, de la Tomis Constanţa, şi Irina Ivan, de la HCM Roman. Deasemenea, antrenorul Gheorghe Covaciu a semnat un nou contract, valabil până în 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter