Sport

CS „U” Cluj a mai perfectat un transfer la echipa de volei feminin

Cu trei zile înaintea debutului Campionatului Diviziei A1 la volei feminin, conducerea Universității Cluj a mai perfectat un transfer.

Este vorba despre coordonatorul de joc Sorina Mocan. Născută pe 25 septembrie 1996 la Turda, 1,80 m înălțime, Sorina a venit de la formația Volei Alba Blaj, grupare la care a evoluat ultimele patru sezoane. De asemenea, Sorina este componentă a lotului național în ultimii cinci ani.

„Simbolul  «U» e prezent în familia mea de când mă știu, tatăl meu fiind un fost sportiv și un fan înfocat al Universității Cluj. Sper să mă intergrez cât mai repede în echipă și să ajut fetele în îndeplinirea obiectivelor. Încă un motiv în plus să vin la Cluj a fost prietenul meu, Vlad Toma, care joacă la echipa de rugby a Universității”, a spus Sorina Mocan.


Pentru noul sezon competițional al Diviziei A1, conducerea echipei a mai făcut trei achiziții: junioara Mara Marian, originară din Turda, care va evolua timp de un an cu dublă legitimare cu CSS Turda pe postul de principal, universalul Paula Cornea de la CSȘ Cluj și Georgiana Pintea, alias Veve, care a evoluat sezonul trecut la CSU Medicina Tg. Mureș și joacă pe postul de libero.

Echipa CS Universitatea Cluj, la startul sezonului 2015-2016, este formată din: Rada Beudean (coordonator), Raluca Bucur (universal), Carmen Grama (centru), Monica Puianu (centru), Alexandra Bara (extremă, universal), Alexandra Ariton (extremă), Andreea Klein (libero), Lorena Dancu (libero), Roxana Pintea (libero), Mara Marian (centru), Paula Cornea (libero) și Sorina Mocan (coordonator). Antrenor: Dănuț Ciontoş. Director tehnic: Daniel Banu.


Primul meci al noului sezon este programat sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 16:00, pe terenul celor de la CS Rapid București.

Program tur pentru Universitatea Cluj:
10 octombrie: Rapid București - Universitatea Cluj
17 octombrie: Universitatea Cluj - CSU Târgu Mureș
24 octombrie: Dinamo București - Universitatea Cluj
31 octombrie: Universitatea Cluj - CSM București
4 noiembrie: Penicilina Iași - Universitatea Cluj
7 noiembrie: Universitatea Cluj - Știința Bacău
14 noiembrie: CSM Lugoj - Universitatea Cluj
21 noiembrie: Universitatea Cluj - CSM Târgoviște
28 noiembrie: Unic Piatra Neamț - Universitatea Cluj
5 decembrie: Universitatea Cluj - Volei Blaj
12 decembrie: SCMU Craiova - Universitatea Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter