Sport

Formația din Gruia marchează doar o remiză în fața liderului Ligii 1. CFR - Astra 1-1 (1-0)

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, în etapa a XI-a a Ligii I.

Cele mai în formă echipe din Liga 1 şi-au împărţit punctele în etapa a 11-a.

Gazdele au început în forţă şi, după cinci minute, au deschis scorul. Jakolis a marcat din pasa lui Beleck, la o fază la care apărarea giurgiuvenilor nu a avut reacţie. Replica Astrei a venit prin Denis Alibec. Atacantul a trimis peste poarta ardelenilor. Repriza a doua a început mai bine pentru oaspeţi. Alibec a egalat după un corner - mingea a fost deviată de Petrucci în propria poartă. Silviu Lung şi-a salvat echipa cu 20 de minute înainte de final, când Lopez a reluat cu capul centrarea lui Nouvier. S-a terminat 1 la 1, iar Astra rămâne lider în Liga 1.


Antrenorul echipei din Gruia, Francisc Dican, a declarat, după meci, că se aștepta la o diferență de scor mai mare la pauză. „După o primă repriză, în care puteam duce scorul la 2-0 sau 3-0, a venit o repriză secundă în care nu știu ce s-a întâmplat. E deranjant că giurgiuvenii au tras de timp pe final, însă și noi făceam la fel dacă eram în situația lor”, a declarat Francisc Dican.

Marius Șumudică, tehnicianul Astrei, nu o consideră pe CFR Cluj o rivală la titlu, întrucât sistemul cu play-off introdus în Liga 1 face ca toate echipele ajunse între ultimele șase să aibă șanse egale. „CFR Cluj nu este o contracandidată la titlu, ci o contracandidată la play-off. Toate cele șase echipe, datorită acestei imbecilități, vor avea șanse la titlu”, a afirmat Șumudică


CFR Cluj joacă în deplasare la Târgu Mureş în etapa viitoare, în timp ce Astra o aşteaptă acasă pe FC Botoşani.

Golurile au fost marcate de Jakolis '6 pentru gazde şi Alibec '51 pentru oaspeţi.


CFR Cluj: T. Marc - Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora - Gomelt, Petrucci - Jakolis (Bruno '76), Cristian Lopez, Păun (Nouvier '60) - Beleck (Voiculeţ '70). Antrenor: Francisc Dican.

Astra Giurgiu: Lung Jr - Queiros, Găman, Oros, Al. Stan - Lovin, Dandea - Enache (Ioniţă '88), Boldrin, D. Florea (Gouriye '76) - Alibec (Roşu '90+4). Antrenor: Marius Şumudică.


Cartonaşe galbene: Jakolis '35, Beleck '58, Camora '65 / Lovin '19, Enache '45+1, Lung Jr '85, Boldrin '90, Alibec '90+3, Oros '90+5

Arbitri: Alexandru Tudor - Vasile Marinescu, Ciprian Florin Danşa - Florin Mihai Marcu


Observatori: Stan Prodan, Aurel Beldeanu

Ultimele Stiri
abonare newsletter