Sport

Clujenii vor să înscrie prima victorie din acest sezon

Handbaliştii Clubului Sportiv Universitatea Cluj vor să debuteze cu dreptul în fața propriilor suporteri, în noul sezon al Diviziei A, Seria B.

„Alb-negrii” se vor duela, sâmbătă, de la ora 13:30, cu gruparea CSM Făgăraş, într-un meci din etapa a II-a a Diviziei A, Seria B. Clujenii vin după înfrângerea la limită, scor 28-29, suferită etapa trecută pe terenul celor de la CSM Satu Mare. De partea cealaltă, CSM Făgăraş a debutat cu brio în noul sezon, reuşind să câştige, cu scorul de 39-23, în faţa echipei CSM Oradea.
„Vom avea primul meci acasă cu o echipă care a realizat în prima etapă o victorie surprinzătoare, câștigând în fața celor de la CSM Oradea la o diferență de 16 goluri. Făgărașiul este o echipă la care anul trecut am pierdut la ea acasă. Va fi un meci extrem de dificil, dar sper că noi vom realiza prima victorie, mai ales că vom juca acasă. Știu că nu va fi ușor, dar am mare încredere că vom realiza un meci bun și că vom câștiga”, a spus antrenorul handbaliștilor universitari, Radu Samoilă.

Duelul dintre „U” Cluj şi CSM Făgăraş se va juca în Sala Polivalentă.


Tichetele de intrare la acest meci se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Polivalente, preţul fiind de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru pensionari şi studenţi, iar elevii beneficiază de acces gratuit pe baza carnetului de elev.

abonare newsletter