Sport

„U” Alexandrion nu mai participă la turneul de la Craiova. Conducerea clubului clujean s-a ofticat pe antrenoarea echipei gazdă

La sfârșitul acestei săptămâni la Sala Polivalentă din Craiova va avea loc cea de a IX-a ediție a Cupei Craiova la handbal feminin. Printre echipele care trebuiau să fie prezente la acest ultim turneu de pregătire înainte de începerea noului sezon a Ligii Naționale de handbal feminin se număra SCM Craiova, CSM Ploiești, CS Măgura Cisnădiei și „U” Alexandrion.

Cu câteva zile înainte de această competitție antrenoarea clubului sportiv SCM Craiova, Simona Gogârlă a susținut o conferință de presă în care a relatat că se confruntă cu mari probleme de lot, mai ales cu jucătoarele noi care sunt accidentate sau nu s-au integrat în lot.

Printre declarațiile făcute de antrenoarea echipei din Craiova a fost și una care a iritat atât de mult conducerea echipei Universitatea Alexandrion Cluj încât oficialii clubului clujean au decis să renunțe la deplasare.


Simona Gogârlă a declarat, în cadrul acelei conferințe, că „dacă jucam cu echipe care au luptat în play out sau nou promovate nu ne puteam face o impresie. Un meci câștigat la 10 goluri diferență nu era de ajuns”. „Voi miza la acest turneu mai mult pe jucătoarele din străinătate, echipa nu este încă omogenă. Am jucat în partidele amicale cu Baia Mare și CSM București pentru a vedea la ce nivel suntem și vedea ce greșeli avem de corectat. Dacă jucam doar cu echipe care au luptat în play out sau nou promovate nu ne puteam face o impresie. Un meci câștigat la zece goluri diferență nu era de ajuns. Este adevărat că au existat mai multe momente de neatenție, lipsă de concentrare și de aceea și acele diferențe mari de scor”, a declarat Simona Gogârlă, potrivit sportuldoljean.ro.

Conducerea echipei de handbal feminin Universitatea Alexandrion Cluj a emis un comunicat în care acuză aceste declarații și afirmă că acestea desconsideră adversarul. „În urma declarațiilor făcute de doamna antrenoare Simona Gogârlă, ieri, în conferința de presă premergătoare turneului de pregătire de la Craiova, conducerea echipei „U” Alexandrion a decis retragerea din turneul de pregătire. Considerăm acestă declarații ca fiind un afront și o desconsiderare a adversarului și a unei echipe precum „U” Alexandrion”, a transmis conducerea clubului.


La finalul sezonului trecut echipa „U” Alexandrion Cluj s-a situat pe locul 11. Celelalte echipe care trebuiau să evolueze la acest turneu, SCM Craiova a reușit clasarea pe locul 4, CSM Ploiești a terminat pe locul 8, iar formația CS Măgura Cisnădiei va evolua în acest sezon după ce a promovat din Divizia A, Grupa a II-a.

Ultimele Stiri
abonare newsletter