Sport

Olimpia Cluj, victorie în al doilea meci din Champions League

Echipa clujeană Olimpia Cluj a reușit și a doua victorie din cadrul grupelor Champions League, în fața echipei WFC Ekonomist din Muntenegru, scor 6-1 (4-0).

După ce în primul meci din cadrul grupelor elevele antrenate de Mirel Albon au reușit să câștige în fața campioanei Estoniei, Pärnu Jalgpalliklub, cu scorul de 4-0 (2-0), clujencele au marcat, joi, a doua victorie din cadrul acestei faze, în fața echipei WFC Ekonomist din Muntenegru, scor 6-1 (4-0).

Cu un început de meci mai ardelenesc, pe o temperatura de 36 de grade, singura echipa din România care reprezintă țara în cadrul acestei etape din Champions League a reușit, pe terenul din Sportni Park din Beltinci (SVN), să înscrie primul gol, prin Loredana Popa (minutul 39) care a marcat în poarta adversarelor din Muntenegru la un corner executat de Andreea Voicu. Un minut a trecut și scorul era de 2-0 pentru Olimpia Cluj după ce fotbalista Nedić, de la WFC Ekonomist, a marcat în propria poartă. Finalul primei reprize a fost unul incendiar pentru echipa din Muntenegru, Andreea Voicu reușind să marcheze de două ori în minutele de prelungire în poarta apărată de Drezga.


Întoarse de la vestiare, jucătoarele antrenate de Zdravko Jauković au reușit să marcheze, în minutul 59, prin atacanta Bojat. Cea mai bună marcatoare a clujencelor din sezonul trecut, Alexandra Lunca, a reușit și ea să marcheze de două ori în poarta echipei WFC Ekonomist, în minutele 73 și respectiv 81, stabilind și scorul final de 6-1.

Pentru echipa Olimpia Cluj va mai urma meciul cu WFC Pomurje (Slovenia), care va avea loc duminică, de la ora 18:00, și transmise live pe site-ul clubului clujean.


Au marcat: L. Popa ('39), Nedić ('40 autogol), Voicu ('45+1, '45+3), Lunca ('73, '81) și Bojat ('59)

Echipele de start
Olimpia Cluj: Mirela Ganea (GK), Andreea Corduneanu, Teodora Meluță (Alexandra Lunca '70), Ioana Bortan (C), Adina Giurgiu, Loredana Popa (Roxana Dinescu '46), Ştefania Vătafu, Mihaela Ciolacu (Beatrice Tărășilă '65), Andreea Voicu, Mara Bâtea, Corina Olar. Antrenor: Mirel Albon


WFC Ekonomist: Jovana Drezga (GK), Sanja Nedić (Dijana Miljanić '78), Helena Božić, Nina Vujičić, Maja Micunović, Marija Goranović (Maja Šaranović '46), Ivana Krivokapić (C), Milica Vulić (Irena Bjelica '46), Tamara Bojat, Sladjana Lazarević, Jovana Mrkić. Antrenor: Zdravko Jauković

Arbitru: Marta Frias Acedo (ESP); Arbitru asistent: Guadalupe Porras Ayuso (ESP) și Petra Bombek (SVN); Observator: Aleksandra Česen (SVN)

Ultimele Stiri
abonare newsletter