Sport

Meci greu pentru CFR Cluj împotriva foștilor jucători din Gruia

Unul dintre cele mai importante meciuri pentru CFR Cluj din turul acestui sezon se va disputa sâmbătă, pe Arena Națională.

CFR Cluj va înfrunta nu doar o echipă care a câștigat sezonul anterior trei dintre cele patru trofee ci și foștii colegi, în acest moment Steaua București fiind numită și CFR 2 după ce a reușit să transfere nu mai puțin de trei transferuri, Cătălin Carp, Sulley Muniru şi Gregory Tade, și își mai dorește să-l aducă pe mijlocașul Larie.

Echipa din Gruia vrea să profite de programul încărcat al Stelei şi să obţină prima victorie, în deplasare, împotriva roş-albaştrilor. Ardelenii sunt neînvinşi sezonul acesta, iar noua lor achizitie, Traian Marc, e mai motivată ca oricând. Fostul portar dinamovist are o revanșă de luat: anul trecut a încasat șase goluri în derby-urile cu Steaua.


Marc se teme cel mai tare de întâlnirea cu fostul golgheter al ardelenilor. „Da, și anul trecut am jucat contra lui și este un adversar periculos, dar nu de speriat. M-am mai întâlnit cu astfel de situații. Nu văd un avantaj, chit că ei cunosc echipa noastră. Noi vom aborda partida cu Steaua altfel decât se așteaptă ei!”, a declarat Traian Marc pentru digisport.ro.

Meciul Steaua - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.
Tichetele de intrare la partida de pe Arena Naţională, în cadrul etapei a III-a a Ligii I, se comercializează la preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei.


În ultima partidă disputată de către Steaua în Champions League, cu Trencin, care a fost pierdută de jucătorii din București, foștii jucători ai echipei din Gruia au marcat cele două goluri care au calificat echipa în turul trei preliminar.

Muniru și Tade au marcat golurile Stelei în partida cu Trencin, iar mijlocașul ghanez a fost autorul unei execuții de zile mari: șut de la 25 de metri, fără speranțe pentru portarul advers. Chiar dacă a încasat un gol târziu, de 2-3, Steaua s-a apărat pe final, a avut noroc la ocaziile oaspeților, iar atenția se îndreaptă acum spre Partizan.


Sulley Muniru a declarat la finalul partidei: „Cel mai important lucru e că ne-am calificat. A fost un meci greu, sunt și eu surprins că am marcat acest gol atât de important. În mod normal joc pentru colegii mei să marcheze, nu pentru mine. Suntem pregătiți acum, avem câțiva jucători noi, e mai greu, dar trebuie să ne concentrăm mai mult. Nu avem voie să primim trei goluri. Antrenorul a fost foarte supărat pe noi la pauză, era dezamăgit, pentru că știa că putem mai mult. E dificil să joci fără fani, mie îmi place să joc cu tribunele pline”.

Steaua a plătit câte 500.000 de euro pentru Tade (28 de ani) și Muniru (22 de ani), cheltuind astfel un milion pentru  a aduce vedetele CFR-ului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter