Sport

Fundașul american Kyndall Dykes revine la U-BT

Jucătorul cu experiență la echipa din Cluj, Kyndall Dykes a semnat, după mai mult timp în care s-a discutat despre acest transfer cu clubul la care a devenind campion national în 2011.

Kyndall Dykes a declarat după transfer că se bucură pentru această revenire și că abia așteaptă să se întâlnească cu fanii. „Este o mare satisfacție pentru mine să anunț că mă întorc la Cluj. Sunt nerăbdător să revin pe parchet ca reprezentant al Clujului. Scopul nostru este să aducem titlul înapoi în oraș și să ridicăm nivelul baschetului practicat de echipa noastră. Abia aștept reîntâlnirea cu fanii”, a spus Kyndall Dykes pentru site-ul clubului clujean.

”KD Airlines”, așa cum este alintat de fanii clujeni, și-a început cariera de profesionist pe malul Someșului. După câștigarea titlului, americanul a evoluat în Ucraina și Israel, returul sezonului precedent găsindu-l în maieul celor de la BC Mureș.


În meciurile disputate în faza de play-off a Ligii Naționale, Kyndall Dykes a făcut un adevărat show în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, acolo unde atât fanii clujeni, cât și cei ai echipei din Mureș, l-au aplaudat pentru paradele făcute la coșul panoului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter