Sport

Handbaliştii caută investitor

<p /><img src="documente/stories/06_iunie/16_ziua/16 u trans tritean1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Deşi calificată în Challenge Cup, echipa de handbal masculin „U“ Transilvania este aproape de a rămâne fără investitor.

Pe site-ul oficial al clubului „U“ Transilvania a fost postat un comunicat în care se anunţă că echipa are nevoie de un investitor, altfel riscă să nu fie înscrisă în sezonul următor al Ligii Naţionale. „Deşi echipa de seniori a terminat campionatul cu o mare performanţă şi anume locul 5 şi o calificare în Challenge Cup, în Cupa României a obţinut locul 3, iar 5 jucători sunt selecţionaţi în Lotul Naţional de Seniori, «U» Transilvania este în situaţia de a nu se înscrie în viitoarea ediţie de campionat“, se arată în comunicatul postat pe utransilvania.ro. Deşi un anunţ oficial nu a fost făcut deocamdată, se pare că Ioan Rus, actualul finanţator al handbaliştilor clujeni, nu va mai sprijini echipa şi în viitor.

„«U» Transilvania aşteaptă orice iubitor al sportului din Cluj să investească în performanţa noastră, atât la nivel de copii, cât şi la nivel de seniori, orice sprijin de orice natură este binevenit de la oricine”, a declarat Mihai Tritean, managerul handbaliştilor clujeni.


Situaţia clubului este cu atât mai tristă cu cât seniorii au avut unul dintre cele mai bune sezoane din istorie, iar trei dintre echipele de juniori ai clubului au ajuns în finala campionatului naţional! Juniorii 5 au câştigat campionatul, iar juniorii 3 şi 4 au pierdut finalele. Deasemenea, echipa de juniori 2 este calificat la turneul final care va avea loc în perioada 23-27 iunie.â

Ultimele Stiri
abonare newsletter