Sport

Încă un transfer perfectat la echipa de baschet din Cluj-Napoca

După Filip Adamovic și Andrei Kalnicenko, echipa de baschet U-Banca Transilvania și-a întărit echipa cu un jucător de la echipa CSU Ploiești.

Oficialii clubului U-BT au anunțat astăzi transferul pivotului sârb, Ivan Zigeranovic, jucător care a evoluat în sezonul anterior la echipa care acum se gandește la Liga 1 după despărțirea de Asesoft, CSU Ploiești.

Antrenorul principal al echipei U-Banca Transilvania, Marcel Țenter, a spus, pentru site-ul oficial al clubului, că a făcut această alegere pentru a oferi mai multă stabilitate sub panou. „Am avut nevoie de o prezență puternică sub panou și, în acest sens, ne-am asigurat serviciile lui Ivan Zigeranovic. În ideea de a construi o echipă echilibrată, am decis să apelam la Zigeranovic, un pivot care să ne dea stabilitate sub panou și care, împreună cu Cătălin Baciu, să ne asigure poziția 5. Ivan a arătat în anii trecuți o mare constanță în joc și am putut vedea experiența lui, inclusiv în fazele finale ale play-off-ului Ligii Naționale din sezonul recent încheiat”, a declarat Marcel Țenter.


Jucătorul proaspăt transferat, Ivan Zigeranovic, a afirmat că nu ar fi acceptat invitația de a se alătura clubului clujean dacă ținta nu era locul 1. „Sunt mulțumit că am ajuns la o echipă foarte serioasă pentru sezonul următor, vreau să ne luptăm pentru titlu! Cum am vorbit cu președintele executiv al clubului și cu antrenorul, am semnat numai pentru că avem de gând să ne luptăm pentru cel mai mare rezultat posibil, adica pentru locul 1. Asta este cel mai important lucru pentru mine”, a afirmat jucătorul din Serbia.

Sârbul Ivan Zigeranovic, are 31 de ani, fiind născut în 1984 la Negotin, are 212 centimetri înălțime și 120 de kilograme.
În cariera sa, Ivan Zigeranovic și-a trecut în palmares o cupă a Serbiei cu FMP (2007), un titlu în Polonia (2014) și o supercupă a Poloniei (2015), precum și un titlu în Romania, cu CSU Ploiești (2015). A jucat la nivel de Euroliga, ULEB, Eurocup, Liga Adriatica, Liga VTB și Liga Balcanică, disputând semifinale în ULEB (2007) și finala în Adriatica (2007).

Ultimele Stiri
abonare newsletter