Sport

Carmen Amariei și încă patru handbaliste clujence au fost convocate la echipa națională

Patru handbaliste ale formației „U” Alexandrion, împreună cu antrenoarea Carmen Amariei, au fost convocate la echipa națională în perioada 23 iunie - 15 iulie, în vederea efectuării unui cantonament și participarea la Universiadă.

Jucătoarele echipei de handbal a Universității Cluj, Cristina Enache, Ana Maria Măzărean, Laura Popa și Roxana Cîrjan au fost convocate la echipa națională. Carmen Amariei va îndeplini funcția de antrenor secund, alături de Nicoleta Alexandru de la Știința București.
„Sunt foarte bucuroasă de faptul că suntem convocate pentru această competiție. Sper să avem un rezultat cât mai bun și, de ce nu, să ne întoarcem cu o medalie cât mai strălucitoare”, a declarat Carmen Amariei.

Universiada, numită și Jocurile Mondiale Universitare, a ajuns la ediția cu numărul 27 și se va desfășura la Gwangju, al șaselea oraș ca mărime din Coreea de Sud. Universiada este o competiție multi-sportivă internațională organizată de Federația Internațională a Sportului Universitar (FISU) pentru sportivii studenți.

Ultimele Stiri
abonare newsletter