Sport

La Cluj cineaștii se mută din cinematografe pe terenul de sport

Sâmbătă, de la ora 12.00, cineaștii se mută din cinematografe pe terenul de sport, la o partidă de fotbal la care vor participa și membri ai juriului TIFF.

Meciul va avea loc pe terenul Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu” (fosta Școală nr. 21), de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 16 (cartierul Mănăștur, lângă Piața Flora).

Vor îmbrăca tricourile TIFF, printre alții, regizorii Corneliu Porumboiu, Gabriel Achim, directorii de imagine Tudor Lucaciu și Silviu Stavilă, actorii Andi Vasluianu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Levente Molnár, producătorul Miroslav Mogorovic, selecţionerul şi co-directorul BAFICI, Violeta Bava, selecționerul Vilnius IFF, Edvinas Puksta.


În perioada 19-26 iulie, se va desfășura la Cluj campionatul european de fotbal al persoanelor cu diabet, DiaEuro, la care participă 17 țări. Meciul de fotbal de la TIFF întâmpină campionatul și campania sa de
strângere de fonduri, iar pe teren vor juca și câțiva membri ai echipei naționale de fotbal a persoanelor cu diabet (campioană europeană, titlu câștigat anul trecut în Ungaria).

Ultimele Stiri
abonare newsletter