Sport

Bilete la preţuri speciale pentru ultimul meci din Liga I pentru „U” Cluj

Universitatea joacă miercuri, la ora 16:45, ultimul meci al acestui sezon de Liga I, iar clubul a pregătit preţuri speciale.

Potrivit site-ului Universității Cluj, un tichet la ultima partidă pe prima scenă, pentru cel puţin un sezon, va costa 10 lei, intrarea generală (peluză, tribuna I, tribuna a II-a), în timp ce la zonele VIP preţurile vor fi cele practicate în mod normal, după cum urmează:
Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei
Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei
Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei

Biletele se vor vinde marţi, în intervalul orar 12:00 - 20:00, iar miercuri, în ziua partidei, între orele 10:00 şi 16:45.


Totodată, oficialii clubului anunță că biletele rezervate suporterilor clujeni pentru finala Cupei României, care se vând marţi şi miercuri, între aceleaşi ore. Tichetele rămase nevândute în peluza Universităţii vor putea fi achiziţionate de la casele Arenei Naţionale, în ziua finalei.

FC Universitatea Cluj se situează în acest moment pe locul 16, cu 32 de puncte, în timp ce adversara din Piatra Neamț se află pe ultimul loc a clasamentului cu 27 de puncte.


Meciul dintre „U” şi Ceahlăul Piatra-Neamţ, ultimul pe Cluj Arena în acest sezon, se va disputa miercuri, de la ora 16:45.

Ultimele Stiri
abonare newsletter