Sport

Clujencele rămân pe primul loc al play-out-ului Ligii Naționale

Handbalistele Universității Cluj au câştigat, cu scorul de 35-28, pe teren propriu, meciul împotriva fetelor de la Neptun Constanţa.

Confruntarea care a avut loc duminică a contat pentru etapa a VIII-a a play-out-ului Ligii Naţionale, iar în urma acestui succes clujencele au acumulat 34 de puncte şi au scăpat de retrogradare. Meciul din Sala Sporturilor „Horia Demian” a fost dominat în întregime de fetele pregătite de Carmen Amariei.

La finalul timpului regulamentar de joc, Florina Chintoan, cu 12 goluri, a fost cea mai bună marcatoare de pe teren. Ea a fost urmată de Abigail Vălean şi Laura Popa, ambele jucătoare având câte 6 goluri.
„A fost un meci echilibrat, de la început am intrat în jocul lor, însă în repriza a doua am jucat mult mai bine și ne-am impus concludent. Este bine că fetele au scăpat fără accidentări după această perioadă foarte încărcată”, a spus Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al clujencelor.


În etapa viitoare a play-out-ului, „U” Alexandrion va primi vizita formaţiei SC Mureşul Tg. Mureş. Confruntarea dintre cele două echipe va avea loc joi, 28 mai, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter