Sport

Elevii Colegiului Național „George Coșbuc” au câștigat turneul final de baschet masculin

Echipa de baschet masculin a Colegiului Național „George Coșbuc” din Cluj-Napoca a câştigat turneul final naţional a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar desfăşurat în perioada 7-10 mai 2015, la Oradea.

În faza grupelor de la turneul final echipa de baschet masculin a Colegiului Național „George Coșbuc” a s-a impus în fața a două dintre cele trei echipe pe care le-a întâlnit. Meciul din semifinale a fost unul destul de strâns, fiind câștigat cu scorul de 48-43, iar finala a fost adjudecată ușor în fața echipei de la Liceul cu Program Sportiv Galaţi, echipă în fața căreia, în faza grupelor, a pierdut cu sccorul de 49-50.

În cadrul acestei echipe au evoluat patru juniori ai echipei de baschet U-Mobitelco: Mihai Cherecheș, Dragoș Țenter, Brosser Wilhelm, Camil Berculescu. Antrenor însoțitor: Răzvan Cenean.


Rezultatele meciurilor disputate de echipa de baschet masculin a Colegiului Național „George Coșbuc”, Cluj-Napoca:
C.N.G.C. – Colegiul Naţional Iaşi: 64-33
C.N.G.C. – Liceul cu Program Sportiv Galaţi: 49-54
C.N.G.C. – Colegiul Naţional „I. C. Brătianu” Piteşti: 46-30

În semifinală:
C.N.G.C. – Colegiul Naţional „Mihai Vitezul” Ploieşti: 48-43


În finală:
C.N.G.C. – Liceul cu Program Sportiv Galaţi: 46-35.

Componenţa echipei: Wilhelm Brosser, Camil Berculescu, Richard Roschnavsky, Vlad Călugăreanu, Casian Iacob, Bogdan Şutea, Mihai Cherecheş, Vlad Nistor, Dragoş Ţenter. La calificarea la faza naţională şi-au adus aportul şi jucătorii: Tudor Gheorghe, Adrian Pintea, Mihnea Pop şi Paul Chira.

Ultimele Stiri
abonare newsletter