Sport

Victorie în primul meci din Play-off-ul Superligii de fotbal feminin

Echipa de fotbal feminin, Olimpia UT Cluj-Napoca, a obținut prima victorie în Play-Off-ul Superligii în fața echipei „Heniu” Prundu Bârgăului, cu scorul de 5-0 (4-0).

Jucătoarele de la Olimpia Cluj au disputat, duminică, primul meci din play-off-ul Superligii. Partida a avut loc pe ternul sintetic din Baza Sportivă Unirea (Mănăștur) împotriva echipei din Prundu Bârgăului și s-a încheiat cu o victorie clară pentru clujence.

Meciul a fost unul disputat, cu un ritm de joc alert, cu ocazii de ambele părți, însă clujencele au pătruns de mai multe ori prin blocul defensiv foarte compact și organizat al bârgăuancelor, reușind să înscrie de cinci ori; de patru ori în prima repriză și doar o dată în repriza secundă.


Pentru acest joc antrenorul Olimpiei, Mirel Albon s-a putut baza pe majoritatea titularelor, revenind și Christine Manie de la Naționala Camerunului, cu excepția Andreei Corduneanu care este în continuare accidentată.

Fetele de la Olimpia Cluj-Napoca vor disputa următorul meci din play-off în deplasare la Craiova, pe data de 27 aprilie, de la ora 11:00, urmând ca doar după două zile, pe data de 29 aprilie, de la ora 14:00, să primească vizita echipei din eșalonul secund, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc pentru a disputa partida din cadrul sferturilor Cupei României.


Echipele de start:
Olimpia UT Cluj-Napoca: Ganea (Boandă 70′) – Desmerean, Olar, Manie (Carp 80′), Giurgiu – Bortan (Mera 85′), Ciolacu, Vătafu – Bâtea, Lunca, Voicu (Indrei 46′).

„Heniu” Prundu Bârgăului: Toma – Pop, Vasile, Neacșu, Mirică – Stroia, Filler, Lovenberger, Deca, Cosma – Ștef.


Au marcat: Ciolacu (4′, 33′), Bâtea (27′), Lunca (40′) și Indrei (51′).

Ultimele Stiri
abonare newsletter