Sport

U-BT spune stop meciurilor după 0-3 în fața echipei BC Mureș

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a pierdut și cel de al treilea meci din play-off împotriva formației BC Mureș din Târgu Mureș, scor 76-94.

Clujenii nu au reușit în nici un sfert să îi învingă pe adversari și astfel au cedat meciul gazdelor, primul din seria de două care era planificat pentru returul play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, 94-76 (25-17, 26-25, 19-17, 24-17).

Antrenorul echipei oaspete a partidei, Marcel Țenter, a dat vina pe jucători care nu au vrut să facă cum li se cerea și l-a felicitat pe Audrius, antrenorul echipei mureșene, pentru modul în care a schimbat fața jocului. „A fost un meci foarte disputat, însă unul în care nu am jucat din nou la posibilitățile noastre. Sunt extrem de dezamăgit de faptul că preț de trei partide nu am reușit să ne revenim din șoc. Cu toții purtăm această vină, pentru că suntem un colectiv unit și ne pare rău că în acest sezon nu am putut să facem mai mult. Echipa Mureșului a demonstrat că merită cu prisosință această calificare. Am ales să jucăm într-o variantă mai scundă, am vrut să avem viteză mai mare și să ne putem face jocul mai agresiv. Eu sunt foarte dezamăgit, pentru că nu asta este valoarea noastră și nu asta este echipa noastră, dar trebuie să acceptăm realitatea”, a declarat Marcel Țenter.


Acesta a fost ultimul meci din sezonul regulat pentru echipa U-Banca Transilvania.

Marcatori:
BC Mureș: Gajovic 25 (8 rec.), Ivanovic 22 (8 rec.), Peciukas 15 (5 rec.), Dykes 15, Adamovic 10, Barro 7 (6 rec.).
U-Banca Transilvania: Hargrove 18 (3 rec., 2 p.d.), Barnette 12 (8 rec., 2 p.d.), Millage 11 (2 rec., 3 p.d.), Lalovic 9 (1 p.d.), Silvășan 8 (3 rec., 2 p.d.), Jones 6 (4 rec.), Mandache 5, Turner 5 (1 p.d.), Jucan 2 (2 rec.).

abonare newsletter