Sport

Televiziunea publică va transmite Campionatele Europene de la Montpellier

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică de la Montpellier vor fi transmise în direct, de vineri până duminică, la TVR 1, TVR+, TVR HD şi online.

Gimnaştii români sunt prezenţi deja la Montpellier pentru a participa la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică. Telespectatorii sunt invitaţi la Park&Suites Arena din Montpellier, Franţa, unde se desfăşoară Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, începând de vineri.

La finalul competiţiei din acest an, Federaţia Română de Gimnastică va primi drapelul UEG (Uniunea Europeană de Gimnastică), România fiind organizatorul următoarei ediţii de campionat european individual, în 2017.


Campionatul European de Gimnastică Artistică este unul dedicat probelor individuale, nu se organizează nicio competiţie pe echipe. O echipă de gimnastică la masculin poate fi formată din maximum şase gimnaşti, iar cea feminină, din maximum patru. În timpul calificărilor, cel mult patru gimnaşti din fiecare ţară pot concura pe fiecare aparat. În finală, acest număr este limitat la două gimnaşti din fiecare ţară, pe fiecare tip de aparat.

Programul transmisiunilor TVR de la Europenele de Gimnastică Artistică de la Montpellier este următorul: vineri, 17 aprilie, 15.00 - 17.00 - concurs individual compus feminin, în direct - TVR 1, TVR HD, TVR+; vineri, 17 aprilie, 19.00 - concurs individual compus masculin, transmis în direct numai la TVR HD; sâmbătă, 18 aprilie, 8.00 - 10.25 - concurs individual compus masculin, înregistrare din 17 aprilie - TVR 1, TVR+, sâmbătă, 18 aprilie, 15.30 - 18.25 - finale pe aparate - TVR 1, TVR HD, TVR+; duminică, 19 aprilie, 15.30 - 18.30 - finale pe aparate - TVR 1, TVR HD, TVR+.

abonare newsletter