Sport

FRH a pus la vanzare bilete și abonamente pentru Trofeul Carpați. Vezi cât costă un bilet la acest turneu

Federația Română de Handbal a pus în vânzare bilete și abonamente pentru competiția handbalistică, Trofeul Carpați, care va avea loc în perioada 20-21 martie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Prețul unui abonament pentru cele două zile este de doar 25 de lei la categoria I și 15 lei la categoria II, iar biletele pot fi achiziționate la prețurile de 15 lei, pentru o singură persoană, sau 7,5 lei pentru pachetul familie la categoria I, și 10 lei, pentru o singură persoană, respectiv 5 lei pentru pachetul familie la categoria II. Copiii sub 12 ani au acces gratuit la meciuri.

La Trofeu Carpați vor evolua naționalele României, Braziliei, Suediei și Germaniei. Această este a 13-a ediție care se dispută la Cluj.


Biletele pot fi achiziționate pe eventim.ro și la Sala Polivalentă în ziua meciurilor.

Cele patru echipe participante sunt cele mai bune echipe din lume, Brazilia fiind Campioană Mondială en-titre, Suedia, medaliată cu bronz la Campionatul European de Handbal în 2014, naționala Germaniei este una dintre cele mai puternice echipe, și România, triplă campioană mondială și, așa cum spunea Alexandru Dedu, „singura echipă care mai poate dezamăgi”.


Acest turneu se va desfășura în sistem Final 4 – semifinale și finale. În prima zi, vineri 20 martie, Germania se duelează cu Suedia, meciul vedetă România – Brazilia încheind ziua. A doua zi, sâmbătă 21 martie, va debuta cu finala mică și se va încheia cu marea finală.

Trofeul Carpați este organizat de Federația Română de Handbal, cu sprijinul Primăriei Cluj Napoca. În cadrul evenimentului vor fi prezente pentru prima dată mascota, stindardul și noul imn al handbalului românesc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter