Sport

George Ogăraru: „Mă voi întâlni cu Walter înainte de meciul cu Dinamo”

Universitatea Cluj se pregătește pentru derby-ul roșilor, întâlnind în deplasare echipa Dinamo.

După un meci ratat în fața echipei ASA Târgu Mureș, echipa „șepcilor roșii” se pregătește să întâlnească formația „câinilor roșii”, Dinamo București. În acest derby al roșilor din Liga 1 se întâlnesc doi antrenori care s-au succedat la echipa clujeană, Ogăraru care antrenează în acest moment echipa FC Universitatea Cluj, și Mihai Teja care a antrenat până în luna septembrie a anului anterior echipa din Cluj.

George Ogăraru a declarat, la conferința de presă de astăzi, că jucătorii sunt pregătiți pentru acest meci, mai ales după înfrângerea suferită acasă, și că au forte mare nevoie de cele trei puncte din acest meci. „Ne-am mai montat, suntem pregătiți pentru meciul cu Dinamo, și mergem cu speranțe de victorie. Pentru noi este important să câștigăm acest meci indiferent cine este sau cine ar fi fost pe banca celor de la Dinamo. Avem nevoie de cele trei puncte mai ales după înfrângerea suferită acasă”, a declarat Ogăraru.


Tehnicianul clujenilor a comentat și penalizarea disciplinară a jucătorilor Andrei Lungu şi Vasilică Cristocea. „Au fost și sunt doi jucători care se antrenează cu echipa a doua, au fost probleme disciplinare, și atunci când un jucător pune egoul lui mai presus de obiectivul echipei este în dauna echipei și eu am decis să iau aceste decizii. Consider că toți trebuie să mergem către același obiectiv și am nevoie de jucători care își dorec acest lucru”, a spus George Ogăraru.

Vorba lui Miriuță ajunge și la „U” Cluj

Așa cum Vasile Miriuță spunea, în perioada în care antrena echipa CFR Cluj, antrenorul Universității Cluj, George Ogăraru, a subliniat, referindu-se la zvonurile de îndepărtare de la echipă după meciul cu Dinamo, că „orice antrenor poate fi astăzi la o echipă și mâine să nu mai fie”. „Nu vreau să comentez despre asta. Orice antrenor poate fi astăzi la o echipă și mâine să nu mai fie. Nu e prima dată când se vorbește despre postul de antrenor de la Universitatea Cluj, așa că am mai văzut filmul acesta. Ziarele scriu multe lucruri, eu nu prea le citesc. Și niciodată după înfrângeri. Am învățat asta de la Ferguson, din cartea lui. Nu am vorbit cu domnul Walter după meciul cu ASA Târgu Mureș, dar ne vom întâlni cu el înainte de meciul cu Dinamo”, a spus George Ogăraru.


Partida dintre Dinamo Bucureşti şi „U” Cluj, care va conta pentru etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în direct de Digisport şi Look TV.

Ultimele Stiri
abonare newsletter