Sport

Clujencele vor revanșa

Baschetbalistele Clubului Sportiv Universitatea Cluj primesc vizita grupării BCM Danzio Timişoara, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul XXV din Liga Naţională.

Clujencele abordează acest meci de pe locul 11, cu un total de 29 puncte, în vreme ce bănăţencele sunt pe poziţia a 7-a, cu 38 de puncte.

„Va fi un meci greu, dar noi sperăm într-o victorie dacă fetele se vor mobiliza şi vor juca la capacitatea lor maximă”, a declarat antrenorul principal al clujencelor, Florin Covaciu.


Echipa din Timişoara vine la Cluj după victoria obţinută etapa trecută, scor 78-70, în faţa formaţiei Olimpia CSU Braşov, în timp ce fetele noastre au beneficiat de pauză în weekendul trecut, după ce au jucat în avans, în 29 ianuarie, partida cu CSM Târgovişte.

Meciul dintre „U” Cluj şi BCM Danzio Timişoara va avea loc sâmbătă, 21 februarie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.


Tichetele de intrare la această partidă se pot achiziţiona în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor, preţul unui bilet fiind de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru pensionari şi studenţi, iar elevii beneficiază de acces gratuit.

Ultimele Stiri
abonare newsletter