Sport

Halep: „Meciul cu președintele va fi mai devreme de 1 mai”

Simona Halep a declarat că meciul de tenis demonstrativ pe care îl va juca cu președintele Klaus Iohannis va avea loc înainte de 1 mai.

Românca Simona Halep, care ocupă locul trei în clasamentul mondial, a declarat că nu știe încă data în care va juca cu președintele României dar că la acest meci vor asista mulți copii. „Cred că meciul cu președintele va fi mai devreme de 1 mai. Nu știu încă, nu s-a hotărât data. Aștept cu nerăbdare și eu să joc, dar va fi ceva deosebit, nu va fi doar un meci cu mine și cu domnul președinte. Vor fi și copii”, a spus Halep.

Halep, învinsă de Muguruza

Simona Halep a fost, astăzi, învinsă de jucătoarea spaniolă, Garbiñe Muguruza, cu scorul de 4-6, 3-6. Ea a spus, după meci, că a avut emoții, dar a acuzat și o durere de cap. „Au fost emoții foarte mari. Din păcate nu mă pot detașa. Când joc pentru echipă sunt foarte emoționată și am o presiune foarte mare, dar nu vreau să dau vina pe acest lucru. A fost mai bună, a jucat mult mai agresiv și mult mai bine decât mine astăzi. Eu am jucat destul de scurt, nu am jucat ceea ce trebuia să joc ca să o înving. A fost o zi mai dificilă pentru mine, dar merg înainte și sper să progresez să pot s-o bat în viitor. Muguruza este o jucătoare puternică, joacă foarte bine, o să aibă un viitor foarte bun și va fi o adversară foarte dificilă în viitor”, spus Halep.


Ea a mai spus că ieșirile nervoase din timpul meciului se datorează emoțiilor. „Stilul meu este să mă manifest, să-mi dau drumul să scap de emoții. Mi-a fost și rău un pic înainte de meci, probabil de la tensiune, mă durea capul, dar asta este. Am încredere că încet, încet, am să ajung la un nivel cât mai bun în meciurile pe echipe”, a precizat Halep.

Jucătoarea și-a exprimat încrederea că România își poate apropia victoria în meciul cu Spania. „Eu zic că avem o șansă. Sunt sigură că Irina va câștiga meciul ei, iar la dublu avem o echipă foarte puternică. Sper din tot sufletul să câștige la dublu, pentru că îmi pare foarte rău că am pierdut punctul meu pentru România, dar este foarte greu când joci în echipă. O să susțin echipa și o să le spun că am încredere în ele și pot câștiga și meciul de dublu”, a spus Halep.


România și Spania sunt la egalitate, 2-2, după ce Irina Begu a învins-o pe Silvia Soler-Espinosa, cu 6-2, 6-4. În acest moment este așteptat rezultatul partidei de dublu dintre Dulgheru - Niculescu și Arruabarrena - Medina, în primul tur al Grupei Mondiale II a competiției de tenis pe echipe Fed Cup.

Ultimele Stiri
abonare newsletter