Sport

Pe Cluj Arena urlă Lupii

Ultimul meci al Lupilor București în grupele European Rugby Challenge Cup va avea loc pe Cluj Arena împotriva celor de la Newcastle Falcons.

Stadionul Cluj Arena va găzdui, sâmbătă, de la ora 17:00, un super meci de rugby, din cupele europene. Cei mai buni jucători din România vor da piept cu o echipă din Anglia, în Challenge Cup.

Lupii București, Bucharest Wolves, selecționata celor mai buni rugbiști din țară, întâlnește echipa engleză Newcastle Falcons.


Tichetele pentru acest meci vor fi puse în vânzare joi, la casele de bilete de la stadion și vor costa 10 la tribune și 40 de lei la VIP. Prețul unui bilet pentru copii este de 1 leu.

Sorin Popa, vicepreședintele clubului sportiv de rugby Universitatea Cluj și membru în biroul federal al Federației Române de Rugby, a declarat, pentru Monitorul de Cluj, că își dorește ca pe Cluj Arena să se desfășoare cât mai multe competiții de rugby, meciul de sâmbătă dintre Lupii București și Newcastle Falcons, echipă din AVIVA Premiership. „Încercăm să aducem cât mai multe competiții pe Cluj Arena, aceasta fiind una dintre ele. Au fost meciurile echipei naționale de anul trecut, a fost finala Cupei României, meciul din Challenge Cup cu Lupii București și vrem să aducem să aducem și o echipă din emisfera sudică, nu din Noua Zeelandă sau Autralia, dar poate să fie Tonga, Fiji, Samoa, ceva de genul acesta. Conducerea de la Cluj Arena a înțeles că această arenă este pentru comunitate, au înțeles că nu se poate juca doar fotbal și facem din ce în ce mai multe competiții acolo și avem o colaborare foarte bună cu ei. Sper și ei să fie la fel de mulțumiți cum suntem noi de colaborare”, a declarat Sorin Popa.


Universitatea Cluj nu oferă doar posibilitatea de a juca pe un stadion din localitate ci și patru jucători, unul dintre ei fiind căpitanul echipei „lupilor”, Csaba Gal. „La echipa Lupii București sunt doi jucători înregimentați de la echipa Universitatea Cluj, Csaba Gal, căpitanul „lupilor”, și Silviu Vasiliu iar dintre foștii jucători Universității sunt frații Ailenei”, a spus Sorin Popa.

Reamintim faptul că tot pe Cluj Arena s-a desfășurat primul meci de rugby complet în norcturnă, „U” Cluj - naționala Ungariei, pe data de 22 noiembrie, și finala cupei României, dintre RCM Timișoara și Știința Baia Mare.

abonare newsletter