Sport

Baschet: Universitatea Cluj pierde din nou acasă. „U” Cluj - CSU Sibiu 71-97

Fără nici o victorie în acest sezon de ligă, Universitatea Cluj a pierdut clar meciul în fața echipei CSU Atlassib Sibiu, scor final 71-97 (15-20, 16-32, 21-15, 19-30).

Chiar dacă zilele trecute Universitatea Cluj a transferat trei jucători noi, doi din America și unul din Belarus, antrenorul echipei de baschet masculin, Carmin Popa, i-a putut folosi doar pe Vladzimir Krysevich și pe Mays Deandre.

Față de jocul făcut în meciurile disputate în 2014 clujenii au reușit să prindă mai multă viață ceea ce s-a văzut clar pe teren. Din păcate diferența de valoare din tre jucătorii celor două echipe și-a spus cuvântul și astfel clujenii nu au reușit să se ridice la nivelul adversarilor.


Managerul echipei de baschet masculin Universitatea Cluj, Claudiu Trîncă, a declarat după meci că speră ca următoarele meciuri să le câștige și să astfel să urce în clasament. „Este tot o înfrângere și o înfrângere rămâne înfrângere, asta nu putem să o contestăm. Părerea mea că este o îmbunătățire, vom încerca de la meci la meci să aducem un plus dar din păcate este foarte greu. Mai sunt zece meciuri, fiecare meci îl luăm ca și o finală și nu mai putem să lăsăm. Băieții cei noi au doar maxim zece zile la activ în echipa noastră, s-a văzut deja diferența și au adus un plus”, a spus Claudiu Trîncă.

Univeristatea Cluj se situează în acest moment pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin cu doar 14 puncte și fără nici o victorie în acest sezon.


Clasament LNBM
1. Steaua CSM Eximbank 23
2. CSU Asesoft Ploiești 23
3. CSM U Oradea 23
4. BCM U Pitești 23
5. CSU Atlassib Sibiu 21
6. CS Energia Tg Jiu 20
7. BC Mures Tg Mureș 19
8. U Banca Transilvania 18
9. BC Timișoara 18
10. CS Gaz Metan Mediaș 18
11. BC Timba Timișoara 16
12. SCM U Craiova 16
13. Universitatea Cluj-Napoca 14

Ultimele Stiri
abonare newsletter