Sport

Voleibaliștii clujeni se pregătesc de Divizia A1

Tehnicianul voleibaliștilor universitari, Romeo Lotei a perfectat transferul unui ridicător de 23 de ani.

Potrivit site-ului clubului sportiv Universitatea Cluj, zălăuanul Radu Predescu este omul lipsă din echipa lui Romeo Lotei.

Născut pe 13 mai 1991, 1,97 m înălțime, sportivul a evoluat trei sezoane în Divizia A1 (2011-2013 la Dinamo București și 2013-2014 la VCM LPS Piatra Neamț) și a venit de la echipa din divizia secundă Știința Bacău, unde a activat în această ediție de campionat.


„Ținând cont că am avut doar un singur ridicător, mă bucur că am reușit să-l aducem pe Radu și sper să ne ajute în îndeplinirea obiectivului și anume, ajungerea din nou pe prima scenă a voleiului românesc”, a declarat antrenorul CS ”U”, Romeo Lotei.

Tânărul voleibalist are planuri de o carieră lungă la „U” Cluj. „Sper să ajut echipa să ajungă din nou în Divizia A1, să joc cât mai mult și cât mai bine și dacă se va putea să-mi închei cariera aici la Cluj”, a spus Radu Predescu.


Primul meci în care va îmbrăca tricoul „alb-negru” este programat marți, 20 ianuarie, de la ora 18:30, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter