Sport

Voleiul feminin clujean se scufundă. Ciontoș: „Nu dorim răul nimănui dar poate vor fi accidentări și la alte echipe”

Singura echipă clujeană care se află în Divizia A1 se confruntă cu grave probleme de lot. În lipsa a două jucătoare de baza care sunt accidentate, din care una va fi recuperată probabil abia la vară, antrenorul echipei de volei feminin speră la o minune prin care să scape de retrogradare.

Motivul principal pentru care nu s-a reușit nici un tranfer în această iarnă sunt banii care, spune antrenorul, sunt prea puțini. „Din păcate nu am reușit să transferăm nici o jucătoare în pauza competițională. Problemele sunt foarte bine cunoscute, banii. Cu lotul pe care îl avem la dispoziție nu cred că vom scăpa de zona de Play-Off. Nu vrem răul nimănui, niciunei echipe, dar poate vor fi accidentări și la alte echipe, poate așa vom urca și noi mai sus”, a declarat, pentru Monitorul de Cluj, antrenorul echipei de volei feminin, Dănuț Ciontoș.

Înaintea disputării acestei partide, elevele pregătite de Dănuț Ciontoș se află pe ultima poziție a clasamentului, iar dinamovistele ocupă locul patru în Divizia A1. „În weekend avem un meci foarte greu. Este practic imposibil să câștigăm împotriva echipei Dinamo București dar ca înaintea fiecărui meci sperăm să câștigăm. Va fi un meci dificil în care întâlnim o echipă experimentată, cu o certă valoare în voleiul românesc. Din păcate nu am început pregătirea în formulă completă, deoarece avem două accidentate, Grama va fi indisponibilă tot returul de campionat, iar pe Ariton sperăm să o recuperăm pentru meciurile viitoare, dar sperăm într-un joc cât mai bun al echipei noastre pentru a nu dezamăgi spectatorii”, a spus Ciontoș.


CS „U” Cluj speră la mai mulți bani de la autorități

La conferința de prezentare a raportului de activitate pentru 2014, directorul Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, declara că își dorește pentru 2015 o mai mare susținere financiară din partea Primăriei Cluj-Napoca. „Pentru anul 2015 îmi doresc să reușim să avem în campionatul care începe în 2015 măcar două echipe care să se lupte pentru podiumul campionatului, pentru că în 2014 jocurile sportive au rămas datoare. Eu sper ca și printr-o implicare mai mare a autorităților administrative locale să putem să creștem valoarea echipelor de jocuri la handbal feminin, la volei feminin, și la celelalte jocuri, și să ne clasăm pe podium la campionatele următoare. Față de 2014, anul 2015 vine cu o modificare legislativă care va permite autorităților administrative locale să acorde indemnizații sportivilor de valoare, ceea ce nu s-a întâmplat până acum.”, afirma Ovidiu Vasu.

Echipa de volei feminin a Clujului debutează sâmbătă, 17 ianuarie, în returului Diviziei A1, cu un meci disputat pe teren propriu, în compania bucureștencelor de la CS Dinamo Romprest. Meciul este programat cu începere de la ora 14:30, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și contează pentru etapa a XII-a a campionatului.


Meciul va fi arbitrat de cuplul de arbitrii  A1: Gigi Dumitru -A2: Răzvan Lupuțan, iar observator din partea FRV va fi Vasile Dușa.

Ultimele Stiri
abonare newsletter