Sport

Previziunile lui Vlad Munteanu: „Vom juca fotbal pe o friptură cu cartofi prăjiți”

Administratorul clubului Universitatea Cluj dezvăluie previziuni sumbre pentru fotbalul românesc în cazul în care cluburile nu vor primi banii pe drepturi de televizare.

Vlad Munteanu a dezvăluit, într-un interviu acordat site-ului actualdecluj, ca în cazul in care banii din drepturile de televizare a a meciurilor nu vor fi livrați către cluburi, jucătorii ar putea să joace fotbal „pe o friptură cu cartofi prăjiți”. „Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar putea întâmpla. În mod normal există un contract care trebuie să se respecte. Așteptăm și o poziție oficială de la Liga Profesionistă, vom vedea, nu vreau să merg atât de departe. Dacă se întâmplă să nu primim banii, se va ajunge la un moment dat la un fotbal jucat pe o friptură cu cartofi prăjiți. Foarte multe cluburi depind de acești bani”, a declarat administratorul clubului.

În același interviu el spune că din păcate imaginea fotbalului românesc este „la pământ” și nici un investitor nu are curajul bage bani în cluburile din România. „Nu doar eu și nu numai în Germania. Am căutat și în România și în alte țări, dar e foarte greu ca cineva să se alăture. Imaginea fotbalului românesc e la pământ și asta se poate observa și la nivelul conducerii. Eu n-am văzut nimic nou de când s-a schimbat conducerea Federației. E destul de dificil, dacă nu imposibil, să apară noi investitori”, a spus Vlad Munteanu.


Returul Ligii I începe la sfârșitul lunii februarie, atunci când „studenții” vor întâlni, pe teren propriu, formația ASA Târgu Mureș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter