Sport

Transfer cu speranțe la echipa de baschet CS „U”

Reîntoarsă din vacanța de iarnă, echipa de baschet feminin a reușit să transfere o jucătoare cu ajutorul căreia să scoată echipa din zona roșie a clasamentului.

Potrivit site-ului oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, echipa de baschet feminin a CS „U” va juca miercuri, 7 ianuarie, pe terenul celor de la CS Universitatea Alba-Iulia, într-o partidă ce contează în cadrul etapei a XVI-a a Ligii Naționale. În acest meci, tehnicianul Florin Covaciu se va putea baza pe serviciile noului coordonator de joc, Gardner Stephanie Lynne.

Născută pe 23 iulie 1992 în Glassboro, fundașul a terminat colegiul Old Dominion, echipă pentru care a reușit de opt ori câte un „double-double”, având sezonul trecut o medie de 6.2 puncte pe meci și un procentaj de 70% de la linia de libere. De asemenea, Stephanie a încheiat campionatul cu un total de 53 de recuperari și 41 de pase decisive. Gardner Stephanie Lynne va aduce cu siguranță un plus de valoare lotului pregătit de Florin Covaciu, mai ales după ce clujencele s-au despărțit în această iarnă de Amber Jones, Annie Kassongo și Cristina King.

Ultimele Stiri
abonare newsletter