Sport

Pârvulescu la plecarea de la „U” Cluj: „Le mulţumesc jucătorilor şi, în mod special, suporterilor”

Gruparea Pandurii Târgu Jiu a anunţat că Eugen Pârvulescu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului, iar Edi Iordănescu a fost numit antrenor principal. Anunțul a fost confirmat și de gruparea clujeană.

Potrivit comunicatului postat ieri pe site-ul echipei gorjene Eugen Pârvulescu ar urma să plece de la clubul F.C. Universitatea Cluj după patru luni de când a fost numit direct sportiv. „Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu anunţă oficial astăzi faptul că noul preşedinte al clubului este Eugen Pîrvulescu. Tot astăzi s-a oficializat şi numirea noului antrenor al echipei în persoana lui Edi Iordănescu", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării gorjene.

Eugen Pârvulescu se întoarce astfel la gruparea Pandurii Târgu Jiu, de unde a plecat la începutul lunii septembrie, ulterior ocupând funcţia de director sportiv la Universitatea Cluj.


Fostul director sportiv al echipei F.C. Universitatea Cluj a declarat pentru site-ul oficial că a dorit să revină la Pandurii pentru a continua munca începută acum câţiva ani, care a culminat cu accederea echipei gorjene în grupele Europa League. „A fost o decizie foarte dificilă pentru mine, însă am avut această oportunitate de a mă reîntoarce la Pandurii, şi a continua munca începută. Lunile petrecute la „U” au fost printre cele mai energice şi frumoase din cariera mea de conducător. Am avut lângă mine un colectiv extraordinar, începând cu domnul Florian Walter, un finanţator cu care orice preşedinte de club din Liga I cred că ar vrea să lucreze. Vlad Munteanu şi George Ogăraru sunt doi oameni care vor face performanţă în fotbal, au calitatea necesară. Le mulţumesc mult jucătorilor şi, în mod special, suporterilor. Am fost primit foarte bine din prima zi şi cred că nu mai e un secret pentru nimeni că „U” are cea mai frumoasă galerie din ţară. Nu sunt simple vorbe, ci e ceea ce am trăit eu la Cluj”, a spus Eugen Pîrvulescu.

Tehnicianul Edi Iordănescu, fiul selecţionerului Anghel Iordănescu, a mai antrenat la FCM Târgu Mureş, Fortuna Brazi şi a fost interimar pentru o scurtă perioadă la Steaua Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter