Sport

Jucătorii din Cluj se mută la clubul lui Miriuță

După aproape doi ani, Dan Bucşa şi Universitatea Cluj au încheiat colaborarea pe cale amiabilă, jucătorul urmând să încheie un contract cu echipa la care antrenor principal este fostul tehnician al echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță.

Potrivit site-ului oficial al clubului, mijlocaşul în vârstă de 26 de ani s-a despărţit azi de Universitatea Cluj.

„Îi mulţumim pentru tot lui Dan. A fost un jucător şi un om care ne-a ajutat foarte mult. Bineînţeles că uşa e deschisă oricând pentru el. Îi urez succes!”, a spus Vlad Munteanu, preşedintele Universităţii Cluj.


Fostul căpitan al „șepcilor roșii” le-a mulțumit fanilor și conducerii clubului pentru modul în care s-au comportat în perioada în care acesta a jucat la echipă. „Am simţit momentul unei provocări. Universitatea mi-a oferit foarte multe şi voi fi recunoscător întotdeauna pentru asta. Faptul că am purtat banderola de căpitan a fost o onoare şi o mare responsabilitate, deopotrivă. Le mulţumesc tuturor, de la colegi, antrenori şi conducere şi până la fanii noştri care ne-au susţinut neîncetat. Vor rămâne mereu cu mine, oriunde voi merge”, a spus Dan Bucşa.

În total, mijlocaşul a strâns 45 de meciuri în Liga I pentru "U", reuşind să marcheze două goluri, cu Ceahlăul (1-1) şi cu Steaua (1-4), ambele în deplasare.


Potrivit ziuadecluj, Eugen Pârvulescu, directorul sportiv al clubului clujean, a confirmat faptul că Dan Bucșă ar pleca de la Cluj la Győr. „Am avut discuţii cu cei de la Győr şi, în proporţie de 95%, ne-am înţeles. Este vorba despre o despărţire pe cale amiabilă. Îi mulţumim lui Dan pentru tot ceea ce a făcut pentru Universitatea. Cu siguranţă vor pleca şi alţi jucători care nu au dat randament la „U” Cluj”, a declarat Eugen Pârvulescu.

Printre cei care vor părăsi în această iarnă Universitatea Cluj se află portarul Vladimir Niculescu, fundaşul Raul Ciupe, dar şi mijlocaşul Karim Boutajine. Interese există și pentru transferul atacantului Justin Junior Mengolo și mijlocașului Pablo Ceppelini mai ales după ultimele meciuri în care au avut prestații foarte bune.

abonare newsletter