Sport

Halep: „Va fi un an greu, dar am încredere că o să iasă bine”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a declarat la Constanța, că 2015 va fi pentru ea un an competițional mai greu decât 2014, dar că are încredere că „o să iasă bine”.

Constănțenii Simona Halep (nr. 3 WTA) și Horia Vlad Tecău (nr. 16 ATP, dublu) participă, astăzi, la Tenis Club Idu Mamaia, la a treia ediție a Kids' Day 2014, eveniment la care sunt prezenți circa 350 de copii ce practică jocul de tenis.

Tenismena Simona Halep a declarat că a învățat multe în acest an dar că se aștepată ca anul ce vine să fie și mai greu pentru ea. „O să fie un an mai greu după părerea mea, pentru că am multe puncte de apărat și multe rezultate de refăcut, ca să spun așa. Anul acesta am învățat multe din acest sport, am mult mai multă experiență, mult mai multă încredere că se poate, așa că voi lua turneu cu turneu, nu vreau să pun presiune pe mine și îmi doresc să joc cât de bine pot și să văd cât de sus pot să ajung. Va fi un an greu, dar am încredere că o să iasă bine, ca și anul acesta”, a afirmat, într-o conferință de presă, Simona Halep.


Aceasta a spus că își dorește mult mai mult să obțină o victorie la un turneu de Grand Slam, decât să fie numărul unu în clasamentul WTA, apreciind totodată că „toți jucătorii își doresc asta”.

Simona Halep a declarat că are încredere în echipa care o antrenează. „Pe domnul Thomas Hogstedt nu îl știu prea bine, de aceea am hotărât să fie o lună de probă în Australia. Cu siguranță am foarte multe de învățat de la dânsul, sunt conștientă că mai am multe de învățat în tenis, sunt deschisă pentru o colaborare, voi vedea dacă va merge în continuare sau nu. Pe Victor Ioniță l-am ales pentru că am încredere că o să fie bine, preparatorul fizic Teo Cercel a rămas, așa cum a fost și anul acesta și anul trecut. Am încredere în echipa mea, am încredere în mine, așa că cu siguranță va fi un an bun și cu siguranță vom avea rezultate. Acum, vom vedea, sunt pregătită pentru orice, și pentru succes și pentru eșec”, a afirmat sportiva.

Etichete: tenis simona halep
Ultimele Stiri
abonare newsletter